Kubica s-a operat la picior după ce a căzut pe gheaţă

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.01.2012
Robert Kubica s-a operat la piciorul drept la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a căzut pe gheaţă în apropierea casei sale.

Robert Kubica a suferit în weekendul care tocmai s-a încheiat o nouă operaţie la piciorul drept, de data aceasta în urma căzăturii pe gheaţă pe care pilotul a suferit-o recent în apropierea casei sale din Italia.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, operaţia s-a desfăşurat timp de două ore fără să apară vreo complicaţie şi a avut loc în localitatea Mantua din Italia, iar polonezul va mai rămâne internat câteva zile în spitalul din localitate înainte de a fi externat. "Acum trebuie doar să se odihnească puţin", a precizat Daniele Morelli, managerul său. 

Nouă operaţie a lui Kubica vine în plin proces de recuperare după gravul accident suferit în raliuri în luna februarie a anului trecut. Polonezul anunţase la sfârşitul anului trecut că nu va fi apt să revină în Formula 1 la inceputul acestui sezon, iar nouă operaţie l-ar putea obliga să-şi prelungească şi mai mult perioada de odihnă.

Contractul său cu Renault, echipa care şi-a schimbat numele în Lotus, a expirat în ultima zi a anului trecut, iar în prezent Kubica este liber să semneze cu o altă echipă în cazul în care va fi apt să revină în Marele Circ.

Via | GMM

Taguri: Kubica

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru