Kubica şi-a fracturat din nou piciorul drept după ce a căzut pe gheaţă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.01.2012
Robert Kubica a căzut pe gheaţă şi şi-a fracturat din nou piciorul drept pe care l-a operat de mai multe ori după accidentul suferit în raliuri în luna februarie a anului trecut.

Şansele lui Robert Kubica de a reveni în Formula 1 în prima parte a sezonului 2012 au scăzut dramatic după ce fostul pilot al echipei Renault a căzut pe gheaţă în apropierea casei sale din localitatea italiană Pietrasanta.

Polonezul a fost transportat la spital după ce s-a plâns de dureri la piciorul drept, acelaşi pe care l-a operat de mai multe ori după accidentul suferit în raliuri în luna februarie a anului trecut. Potrivit unor informaţii neoficiale, Kubica a suferit o nouă fractură la tibia piciorului drept, iar perioada sa de recuperare va creşte cu cel puţin trei săptămâni.

Agenţia italiană de presă ANSA a dezvăluit că polonezul a părăsit la scurt timp spitalul local şi că intenţionează să meargă la clinica medicală din Pietra Ligure, acolo unde s-a operat de mai multe ori la piciorul drept şi mâna dreaptă după accidentul din raliuri.

Noua accidentare a lui Kubica vine la câteva luni după ce acesta a confirmat că nu va fi apt să revină în Formula 1 în prima parte a sezonului 2012.

Contractul său cu Renault, echipa care şi-a schimbat numele în Lotus, a expirat la 31 decembrie 2011, iar presa internaţională a speculat că a intrat în vederile Scuderiei Ferrari pentru o posibilă înlocuire a lui Felipe Massa în 2013.

S-a vehiculat inclusiv ipoteza că Ferrari îi va oferi lui Kubica posibilitatea să testeze monoosturi din anii precedenţi pentru a se reacomoda la volanul unei maşini, informaţie negată de mai multe ori de reprezentaţii echipei italiene.

Via | Reuters

Taguri: Kubica, accident

Comentarii (2)

  • :|
    curat ghinion. pacat. sper sa mai revina in formula 1
    5 3
  • @scuderia
    "curat ghinion"? Iertati-ma fratilor dar eu asta o vad mai mult ca pe o prostie din partea lui Kubica, o indiferenta enorma fata de siguranta lui! Daca Massa dupa acea mica fractura la nivelul capului (am spus "mica fractura" in proportie cu marimea ei chiar daca pericolul a fost mare fiind la un pas de deces) nu si-a revenit in 2 ani dar Kubica cu oasele facute "cioburi" ? Sincer imi pare rau pentru ceea ce pierde F1 (un pilot cu talent si de mare valoare) caci in proportie de 80% sunt convins ca nu va mai reveni intr-o cursa de F1.
    13 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru