LIVE VIDEO: Lansarea noului monopost Sauber C32

de Daniel Popescu
Sambata, 02.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber transmite în direct sâmbătă, 2 februarie, de la ora 13:00 (ora României) lansarea noului monopost C32 pentru sezonul 2013 al Formulei 1.

Febra lansărilor noilor monoposturi de Formula 1 pentru sezonul 2013 continuă inclusiv în acest weekend cu Sauber.

Echipa elveţiană va lansa sâmbătă la sediul central din Hinwil (Elveţia) noul monopost C32 cu care speră să obţină rezultate şi mai bune decât anul trecut, când a reuşit patru podiumuri şi a terminat pe locul şase în clasamentul constructorilor.

Lansarea va începe la ora 13:00, ora României, şi poate fi urmărită în direct mai jos. După încheierea lansării, în această pagină va fi disponibilă înregistrarea integrală a evenimentului.

Comentarii (3)

  • seby9626
    Cand am vazut masina prima data,mi-a adus aminte de design-ul celor de la hrt din 2010.Oricum mie imi place mai mult sauber-ul de acum.
    4 1
  • Poate s-or supara cei de la Mercedes ca folosesc numele masinii de cls.C 32 AMG
    0 6
  • Reusit monopost! Doar cand era BMWSauber mi-a fost la fel de simpatic. Impreuna cu Force India, sunt convins, ca vor da multe emotii elitelor.
    Succese Monisha, succese Sauber!
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru