Loeb confirma interesul pentru a pilota la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 29.09.2009
Sebastien Loeb a confirmat ca va testa un monopost de GP2 pe 8 octombrie si sustine ca astepta un telefon din partea celor de la Toro Rosso pentru a debuta in F1 in Marele Premiu din Abu Dhabi.

Informatiile potrivit carora Sebastien Loeb se pregateste pentru un debut de senzatie in Formula 1 au fost confirmate chiar de pilotul francez pe site-ul sau oficial.

Cvintuplul campion mondial din WRC a confirmat zvonurile potrivit carora va testa un monopost de GP2, in cadrul unui amplu test pentru aceasta competitie ce va avea loc la inceputul lunii octombrie pe circuitul de la Jerez.

"Unul dintre inginerii pe care i-am intalnit pe parcursul participarii mele la Carrera Cup de la Nogaro mi-a sugerat sa testez in GP2 pe 6, 7 si 8 octombrie pe circuitul de la Jerez. Pentru ca stia ca imi place sa experimentez diverse volane, m-a informat ca exista un loc disponibil in echipa DPR. Pe 6 si 7 octombrie testez cu Citroen C4 (n.r - masina sa din WRC) in Marea Britanie, dar voi fi prezent la intalnirea de pe 8 octombrie", a declarat francezul pe site-ul sau oficial.

Anterior, s-a speculat intens ca Toro Rosso doreste ca Loeb concureze pentru echipa in ultima cursa a sezonului de la Abu Dhabi, iar francezul a sugerat ca testul din GP2 reprezinta o buna metoda de antrenament.

Mai mult decat atat, Loeb sustine ca singurul impediment pentru a debuta in Formula 1 la Abu Dhabi este un telefon din partea celor de la Toro Rosso, intrucat Olivier Quesnel, seful Ciroen Racing, si-a dat deja acordul pentru o astfel de aventura a pilotului sau.

Via | SebastienLoeb

Taguri: GP2, Loeb, Toro Rosso, debut

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru