Lopez a semnat un precontract cu USF1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.11.2009
Argentinianul Jose Maria Lopez va concura pentru USF1 Team in sezonul urmator daca va reusi sa isi asigure fonduri suficiente din contractele de sponsorizare.

Dupa Campos si Manor GP, USF1 Team este urmatoarea noua echipa acceptata pe grila de start a sezonului 2010 care anunta numele primului pilot pentru 2010.

Echipa americana a dezvaluit ca a semnat un precontract cu Jose Maria Lopez, intelegerea urmand sa intre in vigoare dupa ce argentinianul va castiga suficient de multi bani din contractele de sponsorizare. Argentinianul in varsta de 26 de ani a semnat precontractul cu USF1 Team la finalul saptamanii trecute, in urma unei vizite efectuate la sediul echipei de la Charlotte din Statele Unite ale Americii.

Lopez a fost in trecut pilot de teste pentru Renault F1 Team, iar intre 2004 si 2006 a concurat in Formula 3000 si GP2, obtinand o victorie in sezonul 2005. In ultimii trei ani, pilotul a concurat intr-o competitie locala din Argentina, iar anul trecut a evoluat sporadic in campionatul de turisme al FIA.

Via | Jose Maria Lopez

Taguri: Lopez, USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru