Villeneuve admite interesul pentru Stefan GP

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 19.02.2010
Jacques Villeneuve a admis ca este interesat de oportunitatea de a reveni in Formula 1 la Stefan GP.

Presa internationala a relatat joi ca fostul campion mondial Jacques Villeneuve a ajuns deja la un acord verbal cu Stefan GP pentru a concura in Formula 1 in sezonul 2010, in cazul in care echipa din Serbia va primi un loc pe grila de start.

Intervievat de publicatia germana Auto Motor und Sport, canadianul a admis ca este interesat de oportunitatea de a reveni in F1.

"Daca Stefan GP va obtine un loc in Formula 1 ar fi o oportunitate grozava. Aparent sunt sprijiniti de Bernie Ecclestone, asa ca trebuie sa anticipam ca vor reusi si ca vor fi seriosi. Cu echipamentul celor de la Toyota, ar putea fi cea mai buna dintre noile echipe", a declarat campionul mondial al Formulei 1 din sezonul 1997.

Stefan GP spera sa fie acceptata pe grila de start a sezonului urmator in contextul in care presa a relatat ca USF1 Team este la un pas sa renunte in mod oficial la participarea in Formula 1 din cauza problemelor financiare.

Speculatiile sunt intarite de faptul ca Jose Maria Lopez, singurul pilot confirmat de USF1 pentru 2010, a confirmat oficial ca s-a intalnit cu reprezentatii lui Bernie Ecclestone pentru a gasi o solutie in psespectiva sezonului 2010.

"Va informam ca tatal lui Jose Maria Lopez a vizitat joi sesiul USF1 de la Charlotte (SUA) pentru a discuta cu managerii echipei. Apoi s-au facut aranjamente pentru diverse intalniri, iar una dintre ele a avut loc cu managerii lui Bernie Ecclestone. Rezultatele intalnirilor au fost pozitive", se precizeaza in comunicatul pilotului argentian.

Via | Motorsport | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru