Lotus crede că îl va convinge pe Raikkonen să rămână la echipă

de Daniel Popescu
Vineri, 23.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier susţine că Lotus este pe punctul de a-i putea oferi lui Kimi Raikkonen garanţiile solicitate pentru a-şi prelungi contractul cu echipa pentru sezonul 2014.

Kimi Raikkonen a admis recent că Lotus este prioritatea sa pentru sezonul 2014 şi că va rămâne la echipă dacă va primi garanţii financiare că inginerii îi vor putea oferi un monopost competitiv.

Ulterior, Red Bull Racing a anunţat că nu renunţă încă la ideea de a-l recruta pe pilotul finlandez, însă şeful Eric Boullier susţine că planul de a-i garanta stabilitate lui Raikkonen decurge normal.

"Situaţia este complet deschisă şi încă discutam cu Raikkonen. Nu depinde de salariul său, ci de pachetul complet. Kimi nu este la începutul carierei şi vrea să câştige curse şi să se asigure că vom fi suficient de competivi pentru a lupta pentru victorii anul viitor. Pentru asta concurează. Aşa că muncim în spatele uşilor închise pentru a ne asigura că cunoaşte pachetul complet - tehnic, dar şi financiar, pentru că ai nevoie de resurse - iar în prezent totul decurge conform planului pentru a-i oferi garanţii", a declarat francezul pentru postul britanic de televiziune SkySports.

Urmareste Automarket
Declaraţia lui Boullier vine la numai câteva zile după ce acesta a avertizat că Lotus nu-şi va mări bugetul doar pentru a-l convinge pe Raikkonen să rămână la echipă.
Pe lângă Red Bull, presa internaţională speculează că şi Ferrari este interesată de serviciile lui Raikkonen, însă Boullier nu crede în această ipoteză.

"Din punct de vedere al managementului, asta ar fi ciudat. Dar ştiu care este situaţia şi nu cred că sunt multe de spus", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Daca Kimi are oferte de la Ferrari si energizante, cu siguranta nu va ramane la Lotus. As vrea sa-l vad pe Hulkenberg la Lotus, impreuna cu Di Resta ar face echipa buna...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru