Lotus l-a recrutat pe şeful departamentului de aerodinamică de la Ferrari

de Daniel Popescu
Luni, 16.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus a reuşit să-şi asigure serviciile lui Nicolas Hennel, şeful departamentului de aerodinamică al Ferrari, la numai câteva zile după ce l-a pierdut Dirk de Beer în favoarea Scuderiei.

Lotus este pe punctul de a-şi întări semnificativ departamentul tehnic prin intermediul unui nou şef al departamentului de aerodinamică.

Potrivit unor informaţii neoficiale dezvăluite de publicaţia Autosport, Lotus a reuşit să-l recruteze pe Nicolas Hennel de la Ferrari, care va lucra pentru echipă începând din luna octombrie, urmând să se concentreze exclusiv pe dezvoltarea monopostului pentru sezonul următor.

Hennel a colaborat însă cu Ferrari doar un an, după ce înainte lucrase pentru echipe precum McLaren şi Renault.

Urmareste Automarket
Informaţia vine la capătul a câteva luni în care Ferrari a recrutat nu mai puţin de trei persoane cheie din cadrul echipei Lotus.
Mai întâi l-a adus pe directorul tehnic James Allison, pentru ca ulterior să-i transfere pe Kimi Raikkonen şi, nu în ultimul rând, pe directorul de departamentului de aerodinamică Dirk de Beer.

Practic, Ferrari şi Lotus au făcut schimb de şefi de aerodinamică, însă echipa britanică trebuie să acopere încă golurile majore lăsate de Allison şi Raikkonen.

Între timp, presa internaţională speculează că Rob Smedley, inginerul de cursă al lui Felipe Massa, va pleca la Williams în 2014 după ce brazilianul şi-a pierdut locul la echipă în favoarea lui Raikkonen.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • Schimb pe schimb!
    5 0
  • Mai tre sa vina alonso la Lotus ca sa fie schimb pe schimb :))
    4 0
  • hihihi
    sa vezi ras la anu cand Lotus vor fi mult in fata Ferrari cu monopostul
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru