Lotus: "Până la finalul săptămânii îi aducem toate garanţiile lui Raikkonen"

de Daniel Popescu
Marti, 10.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier susţine că până la sfârşitul săptămânii Lotus va fi capabilă să-i ofere toate garanţiile lui Kimi Raikkonen cu privire la situaţia financiară a echipei.

I-am oferit noutăţi în acest weekend la Monza şi sunt sigur că în maxim o săptămână pot avea răspunsuri la asigurările pe care le solicită.

Eric Boullier
Sef Lotus
Presa internaţională susţine că Ferrari va semna un contract cu Kimi Raikkonen pentru sezonul 2014, un anunţ oficial pe acest subiect urmând să fie făcut în cursul zilei de miercuri.

Surse din cadrul Ferrari afirmă că înţelegerea nu a fost încă semnată, iar Lotus încearcă să profite de acest lucru pentru a-l convinge pe finlandez să rămână la echipă.

Raikkonen a declarat anterior că nu va negocia un contract cu Lotus până când echipa nu îi va furniza garanţii financiare pentru 2014, însă şeful Eric Boullier susţine că va răspunde solicitărilor sale până la sfârşitul săptămânii.

"I-am oferit noutăţi în acest weekend la Monza şi sunt sigur că în maxim o săptămână pot avea răspunsuri la asigurările pe care le solicită. Iar apoi cred că putem merge foarte repede înainte pentru a discuta despre anul viitor.

În Singapore ar fi frumos şi realistic", a declarat francezul citat de publicaţia ESPNF1.

Dacă vrea să plece la Ferrari poate pleca la Ferrari. Asta este.

Eric Boullier
Sef Ferrari
Totuşi, el a admis că există pericolul ca asigurările celor de la Lotus să vină prea târziu, în condiţiile în care negocierile dintre Ferrari şi Raikkonen sunt foarte aproape de a fi finalizate. În plus, el afirmă că există numeroşi piloţi pe lista de opţiuni a echipei, Nico Hulkenberg fiind probabil unul dintre cei mai bine cotaţi.

"Dacă vrea să plece la Ferrari poate pleca la Ferrari. Asta este. Avem planuri, dar niciunul nu a fost mai avansat decât cel cu Kimi. În primul rând vreau să înţeleg situaţia lui Kimi şi după cel de-al doilea loc de la Ferrari cred că suntem următorii pe listă. Aşa că oamenii pot aştepta şi ne permitem luxul de a alege", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru