Lotus Racing vrea să-şi păstreze numele şi în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.11.2010
Tony Fernandes a dezvăluit că vrea să păstreze Lotus în numele echipei sale, chiar dacă va trebui să câştige acest drept în justiţie.

Lotus Racing a anunţat recent că intenţionează să-şi schimbe numele în Team Lotus începând de anul viitor, însă constructorul britanic Lotus Cars, care nu are nicio legătură cu echipa de Formula 1, este decisă să împiedice acest lucru.

Cu toate acestea, Tony Fernandes, şeful Lotus Racing, susţine că nu va renunţa la planurile sale, însă îşi propune să nu distrugă acest brand.

"Am primit 2800 mail-uri în două ore de la oameni din întreaga lume care ne roagă să păstrăm numele Lotus. Dacă numele se duce în altă parte, nu va mai însemna nimic. Vom vedea. Dar nu vrem să ne implicăm în distrugerea numelui Lotus. Dacă vom merge la tribunal vom câştiga. Dar brandul va suferi şi nu vreau să iau parte la distrugerea brandului. Credem că am făcut dreptate numelui Lotus şi vrem să păstrăm, pentru că simţim că este al nostru. Dar suntem şi fiinţe umane pragmatice", a declarat omul de afaceri malaezian.

Lotus Racing a anunţat deja că va utiliza motoare Renault începând de anul viitor, însă situaţia s-a complicat şi mai mult ulterior.

Constructorul britanic Lotus Cars intenţionează să cumpere cele 25% din acţiunile echipei Renault F1 Team pe care constructorul francez le mai deţine la echipă, numele team-ului urmând să fie Lotus Renault. Tocmai de aceea, prezenţa a două echipe cu numele Lotus care utilizează motoare Renault nu ar provoca decât confuzie pentru fani.

Una dintre soluţii este ca Fernandes să vândă echipa de Formula 1 Lotus Racing constructorului Lotus Cars.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru