Lotus susţine că Trulli şi Kovalainen vor rămâne la echipă în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.11.2010
Tony Fernandes susţine că nu are niciun motiv pentru care să-i înlocuiască pe Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen în sezonul 2011.

Lotus Racing nu a anunţat încă linia de piloţi pentru sezonul următor, însă toate ipotezele indică faptul că echipa va miza în continuare pe Jarno Trulli şi Heikki Kovalainen.

Informaţia a fost confirmată verbal inclusiv de şeful Tony Fernades, chiar dacă până în prezent cei doi piloţi nu au semnat prelungirea contractelor.

"Cred că este foarte puţin probabil să schimbăm ceea ce avem. Am mare încredere în stabilitate şi au existat câteva abordări la adresa noastră. Am luat o decizie curajoasă prin semnarea cu doi piloţi care au statut de salariaţi. Asta a arătat atenţia noastră din prima zi şi vom continua să facem asta, aşa că nu întrevăd nicio schimbare, decât dacă apare ceva miraculos. Stabilitatea este importantă şi menţine echipa împreună, iar noi suntem o echipă fericită şi puternică", a declarat omul de afaceri malaezian.

Fernandes îşi justifică această decizie prin rezultatele bune obţinute de Kovalainen şi crede că Trulli îşi va demonstra adevărata valoare dacă va avea la dispoziţie un monopost mai competitiv anul viitor.

"Cred că am scos tot ce era mai bun din Kovalainen.

Probabil că a avut cel mai bun an, iar lui Trulli cred că nu i-am oferit cea mai bună maşină. Trulli este motiv şi depinde de noi să-i oferim un monopost bun, iar experienţa lui ne va ajuta să-i construim un monopost mai bun în 2011", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru