Lotus susţine că presa a exagerat conflictul cu Raikkonen

de Daniel Popescu
Vineri, 01.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen a ajuns în Abu Dhabi şi participa la prima sesiune de antrenamente, în timp ce Lotus susţine că presa a exagerat micile neînţelegeri ale echipei cu pilotul finlandez.

Unul dintre dezavantajele de a fi în centrul atenţiei este că oamenii încearcă întotdeauna să creeze impresia că există luptă majore.

Gerard Lopez
Proprietar Lotus
Presa internaţională a relatat joi că Lotus a fost în pericol să-l piardă pe Kimi Raikkonen pentru Marele Premiu din Abu Dhabi, după ce finlandezul ar fi refuzat iniţial să facă deplasarea în urma schimbului dur de replici cu directorul de operaţiuni Alan Permane din timpul cursei din India.

Fostul campion mondial a ajuns în cele din urmă în Abu Dhabi şi participă la prima sesiune de antrenamente, iar Gerard Lopez, proprietarul echipei, afirmă că aparentul conflict a fost exagerat de presă.

"Unul dintre dezavantajele de a fi în centrul atenţiei este că oamenii încearcă întotdeauna să creeze impresia că există luptă majore. De exemplu, am discutat personal cu Raikkonen despre faptul că va semna cu Ferrari şi a fost o discuţie sinceră."

"A fost o discuţie emoţională, dar bazată pe fapte, iar el este foarte uman, chiar dacă asta sună amuzant.

Toată povestea cu Iceman (n.r - porecla lui Raikkonen care înseamnă 'omul de gheaţă') este valabilă doar pe circuit. În realitate este un tip drăguţ, foarte vorbăreţ, iar pe parcursul ultimilor doi ani am câştigat un prieten, lucru foarte dificil în Formula 1", a declarat omul de afaceri luxemburghez.

În plus, Lopez a minimalizat şi semnificaţia conversaţiei nepoliticoase dintre Raikkonen şi Permane, afirmând că aceasta a avut loc într-un moment tensionat al cursei.

"S-au spus multe despre conversaţia dintre Permane şi Raikkonen în timpul unui moment tensionat, dar a fost un simplu schimb de replici de câteva secunde într-un interval de doi ani. Cu siguranţă nu am fost cel mai benefice două secunde, dar trebuie să acceptăm ca toată lumea este pasionată de curse şi uneori astfel de lucruri se întâmplă", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru