Lotus va efectua o zi suplimentară de teste

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.02.2012
Lotus este foarte aproape să obţină o zi suplimentară de teste după ce a fost nevoită să abandoneze sesiunea de la Barcelona din motive tehnice.

Lotus a abandonat marţi seară a doua sesiune de teste de pe circuitul de la Barcelona, după ce Romain Grosjean a raportat defecţiuni la şasiu.

Echipa britanica speră însă să recupereze măcar o zi dintre cele trei pierdute complet, motiv pentru care a solicitat acordul celorlalte echipe să efectueze o zi de teste private pe acelaşi circuit.

Aproape toate echipele şi-au deja deja acordul în acest sens şi se anticipează că şi restul vor lua o decizie similară în cel mai scurt timp.

Echipa britanică a decis că ziua privată de teste va avea loc luni, 27 februarie, înainte de ultima sesiune de teste de la Barcelona, care va avea loc în perioada 1-4 martie. Potrivit unor informaţii neoficiale, problema la şasiu a fost determinată de o defecţiune la suspensia faţă.

O altă echipă care a beneficiat de o zi de teste privată a fost Mercedes AMG, de data aceasta motivul fiind că germanii au lansat nu au participat la prima sesiune de teste cu noul monopost W03.

Taguri: Lotus, barcelona, teste

Comentarii (1)

  • Mercedes nu ar trebui sa aibe acordul pentru a testa suplimentar. Pentru ca s-ar atrage un avantaj marind numarul de zile destinat proiectarii monopostului DAR beneficiind in continuare de posibilitatea testarii. La care se mai adauga si testarea cu vechiul monopost ....
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru