Lotus vrea să surclaseze Ferrari în clasamentul constructorilor

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lotus şi-a stabilit ca obiectiv pentru finalul sezonului să învingă Ferrari în lupta pentru locul trei în clasamentul constructorilor.

Obiectivul nostru pe parcursul următoarelor şase curse este să depăşim Ferrari în campionat.

James Allison
Director tehnic Lotus
Lotus ocupă în prezent locul patru în clasamentul constructorilor, însă are de recuperat doar 14 puncte în faţa celor de la Ferrari cu şase curse înainte de finalul sezonului.

Impulsionat de numeroasele upgrade-uri pregătite pentru finalul sezonului, printre care se numără şi noul sistem DDRS, directorul tehnic James Allison şi-a exprimat speranţa că Lotus va fi capabilă să surclaseze Ferrari în acest sfârşit de campanie.

"Diferenţa faţă de Ferrari este mică în termeni de puncte disponibile, aşa că obiectivul nostru pe parcursul următoarelor şase curse este să-i depăşim în campionat şi să-l punem pe Kimi Raikkonen pe o traiectorie care să-i permită să micşoreze diferenţa faţă de plutonul fruntaş", a declarat britanicul.

Obiectivul nostru pentru acest an este să terminăm pe locul patru în campionat.

Eric Boullier
Sef Lotus
Cu toate acestea, şeful Eric Boullier îndeamnă la prudenţă şi afirmă că schimbarea obiectivul în timpul sezonului nu este deloc oportună, în ciuda progreselor demonstrate de echipă pe parcursul anului.

"Întotdeauna am spus că obiectivul nostru pentru acest an este să terminăm pe locul patru în campionat.

Nu spun că nu-i vom urmări pe cei de la Ferrari până la finalul sezonului sau că nu vrem să facem asta, dar pun lucrurile în context. Oamenii ar trebui să-şi amintească de unde venim. Forţarea rezultatelor sau schimbarea obiectivului în mijlocul sezonului poate avea doar un efect negativ", precizat francezul.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • Pai este posibil. Ei puncteaza cu 2 piloti pe cand Ferrari prefera sa puncteze doar cu unul. Pacat de Ferrari.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru