Mallya salută sezonul 'remarcabil' al echipei Force India

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.08.2011
Vijay Mallya şi-a manifestat public satisfacţia pentru rezultatele înregistrate de Force India în prima jumătate a sezonului.

Force India a avut parte de un început modest de sezon, însă echipa a început să înregistreze progrese imediat după primele curse desfăşurate în Europa.

Locul şase obţinut de Adrian Sutil în Germania şi locul şapte pe care şi l-a trecut în cont Paul di Resta la Hungaroring l-au determinat pe patronul Vijay Mallya să privească cu ochi buni prima jumătate a sezonului şi consideră că rezultatele obţinute de piloţii săi sunt 'remarcabile'.

"Rezultatele contează. Sunt foarte încurajat şi fericit. Munca de dezvoltare a început să dea roade, iar monopostul devine din ce în ce mai bun şi mai uşor de pilotat. Piloţii sunt foarte motivaţi şi dau tot ce au mai bun. Am avut un început lent de sezon pentru că primele curse au fost doar o extensie a programului de dezvoltare."

"Dar imediat după ce am început sezonul european, în special de la Monaco, am imbuntatit foarte mult. Aceste ultime curse, în care ne-am calificat în Q3, spun totul. Să fii în top 10 într-un mediu atât de comeptitiv este remarcabil şi satisfăcător", a declarat indianul pentru site-ul oficial al echipei Force India.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru