Marinescu a încheiat pe locul 2 testele de F2 de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 29.03.2012
Mihai Marinescu a obţinut locul doi în ultima din cele patru părţi ale sesiunii de teste de Formula 2 de pe circuitul de la Silverstone.

Mihai Marinescu a încheiat cu succes sesiunea de teste de Formula 2 desfăşurată miercuri pe circuitul de la Silverstone din Marea Britanie.

După ce anterior terminase pe locurile 4, 2 şi 14 în primele trei părţi, braşoveanul în vârstă de 23 de ani a fost lider în cea mai mare parte a ultimei sesiuni.

În cele din urmă, el a fost depăşit de Markus Pommer şi a terminat pe locul doi la aproape patru zecimi de secundă de rivalul său, care a fost cel mai rapid în trei dintre cele patru părţi le sesiunii.

Prin aceste rezultate, Marinescu a confirmat că are potenţialul de a obţine performanţe mai bune în acest sezon de Formula 2, după ce anul trecut şi-a trecut în cont pe circuitul de la Monza prima victorie din carieră în această competiţie.

Sezonul 2012 al Formulei 2 va debuta în weekendul 13-15 aprilie cu etapa de la Silverstone, care va avea loc în paralel cu Marele Premiu de Formulei 1 al Chinei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru