Marinescu a terminat pe 17 a doua sesiune de antrenamente

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.07.2010
Mihai Marinescu a stabilit al 17-lea timp în a doua sesiune de antrenamente în Formula 2 de la Brands Hatch.

După ce în sesiunea din această dimineaţă a ocupat un loc în top 10, Mihai Marinescu nu a reuşit să repete performanta şi în cea de-a doua sesiune desfăşurată pe circuitul Brands Hatch din Marea Britanie.

Braşoveanul în vârstă de 21 de ani a ocupat la final locul 17 în clasament, cel mai bun timp al său fiind 1:18.419. Romanul, care a efectuat în total 15 tururi, a fost cu peste două secunde mai lent decât liderul Dean Stoneman. Rezultatul este cu atât mai surprinzător cu cât în sesiunea de dimineaţa diferenţa faţă de lider era mai mică de o secundă.

Dintre cei 19 piloţi participanţi, numai doi au fost mai lenti decât Marinescu, bulgarul Kralev, un obişnuit al ultimelor locuri, şi germanul Theobald.

Ziua de vineri mai programează la Brands Hatch şi prima sesiune de calificări, care va avea loc la ora 18:40. Iată programul complet al weekendului de la Brands Hatch:

 Eveniment  Ziua  Ora  Transmisie TV
 Calificari 1
 vineri, 16 iulie  18:40  
 Cursa 1
 sambata, 17 iulie
 13:45  Eurosport
 Calificari 2
 sambata, 17 iulie  17:50  
 Cursa 2  duminica, 18 iulie  15:05  Eurosport 2

 

 

Comentarii (1)

  • Beu
    Oricine are zile proaste.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru