Marinescu, locul doi în testele de Formula 2 de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 28.03.2012
Mihai Marinescu a obţinut rezultate promiţătoare în testele de Formula 2 de pe circuitul de la Silverstone: locurile 4, 2 şi 14 în primele trei părţi ale sesiunii.

În aceeaşi zi în care a confirmat prezenţa în sezonul 2012 al Formulei 2, Mihai Marinescu participă la sesiunea de teste de o zi de pe circuitul de la Silverstone.

Braşoveanul în vârstă de 23 de ani a demonstrat că poate obţine rezultate bune în acest an prin prisma timpilor competitivi realizaţi pe parcursul zilei.

Sesiunea a fost împărţită în patru părţi, iar Marinescu a terminat prima parte pe locul 4, fiind cu numai 0.099 secunde mai lent decât liderul Markus Pommer. El şi-a îmbunătăţit performanţa în a doua parte, când a terminat pe locul doi în spatele aceluiaşi Pommer, chiar dacă de data această diferenţă a fost de aproape o jumătate de secundă.

Totuşi, în sesiunea de după-amiază, braşoveanul nu a reuşit să repete rezultatele pozitive şi a terminat doar pe locul 14, fiind cu aproape o secundă şi jumătate mai lent decât liderul Alex Fontana.

Ultima parte a sesiunii de teste de miercuri de la Silverstone se desfăşoară în intervalul orar 18:15 - 19:00.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru