Marinescu, mulţumit de rezultatele din testele de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.12.2011
Mihai Marinescu este mulţumit de parcursul bun pe care l-a avut în sesiunea de teste de la Barcelona din competiţia Formula 2.

Pilotul român Mihai Marinescu a avut o evoluţie bună în testele de iarnă desfăşurate în această săptămână pe circuitul de la Barcelona în competiţia Formula 2.

Braşoveanul în vârstă de 22 de ani a terminat cele două zile de evaluare pe locurile doi şi, respectiv, trei, finalizând astfel cu succes sezonul 2011 al sporturilor cu motor.

"Sunt foarte mulţumit de cele două zile de teste de la Barcelona. Am avut în sfârşit timp suficient de a încerca cu calm şi răbdare tot ceea ce în decursul anului nu eram sigur că funcţionat bine, plus alte idei complet diferite faţă de ceea ce eram obişnuit. Am stat în fiecare sesiune în primii 3, ceea ce ceste o confirmare a faptului că sunt perfect acomodat cu maşina şi sunt în deplină bunăstare cu ea. Probabil mi-ar mai fi plăcut să mai am la dispoziţie câteva seturi de gume noi, dar astea sunt reguluile pentru toţi", a precizat el pe site-ul oficial.

Potrivit unor declaraţii anterioare, Marinescu speră ca în sezonul 2012 să concureze în GP2, ultimul pas înainte de accesul spre Formula 1, sau în World Series by Renault.

El nu a oferit detalii despre modul în care decurg planurile sale, însă priveşte cu încredere spre noul an. "Cred în ce se va întâmpla pentru sezonul următor", a încheiat el.

Via | Mihai Marinescu

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru