Marinescu, promovat pe locul şase în clasamentul cursei de la Brands Hatch

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.07.2010
Mihai Marinescu a urcat pe locul şase în clasamentul celei de-a doua curse de la Brands Hatch, după ce Dean Stoneman a fost penalizat cu 20 de secunde la finalul evenimentului.

Plecat de pe locul 10 al grilei de start, Mihai Marinescu a terminat pe locul şapte cea de-a doua cursă de Formula 2 de pe circuitul de la Brands Hatch, după ce a câştigat un loc la start şi a profitat de alte două abandonuri.

Braşoveanul în vârstă de 21 de ani a mai câştigat însă un loc la finalul cursei, după ce comisarii au dictat o penalizare de 20 de secunde în clasament pentru Dean Stoneman.

Britanicul a fost considerat vinovat în producerea unei coliziuni cu Jolyon Palmer, principalul său rival în lupta pentru titlu, în al patrulea tur al cursei, incident în urma căruia conaţionalul sau a fost nevoit să abandoneze.

În urma acestei decizii, Marinescu şi-a trecut în cont alte două puncte şi a ajuns la un total de 52 de puncte, cu care ocupa locul 10 în clasamentul general.

Via | Formula 2

Comentarii (1)

  • spooncolector
    beu
    mai ceva ca dorulet, nu?

    se vede ca baiatul asta merita sa fie acolo.

    acuma daca ar avea si dorulet norocul sa fie la 2 secunde de lider pe tur, poate scapam de el
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru