Massa anticipează un rezultat mai bun în Canada

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.06.2010
Felipe Massa este încrezător că Ferrari poate obţine la Montreal un rezultat mai bun decât cel din Marele Premiu al Turciei.

Ferrari a rămas în umbra rivalilor de la Red Bull şi McLaren în cursa precedentă din Turcia, luptând doar pentru ultimele poziţii care aduc puncte în clasamentul general.

Felipe Massa este însă optimist ca Ferrari îşi va îmbunătăţi performanţa în Marele Premiu al Canadei şi susţine această afirmaţie prin faptul că circuitul de la Montreal este asemănător cu cele din Bahrain şi Melbourne.

"Sper să avem parte de un weekend mai bun şi asta ar trebui să fie posibil, pentru că mă aştept ca F10 să fie mai competitiv decât în Turcia. O cursă bună ar trebui să fie în cărţi, întrucât circuitul are anumite similarităţi cu Melbourne şi Sakhir, unde am fost în frunte. Dar, ca de obicei, nu vom şti unde suntem cu adevărat până la finalul celor două sesiuni de antrenamente de vineri", a declarat brazilianul pe blogul Scuderiei Ferrari.

În ciuda optimismului sau, Massa nu a avut parte de rezultate majore în Canada, cea mai bună performanţă fiind un loc 4 în 2005, pe vremea când concura pentru Sauber.

De asemenea, în 2007 a suferit o penalizare pentru că a părăsit boxele când luminile roşii erau pornite, iar în 2008 a avut problemel la realimentarea cu combustibil.

Via | Ferrari

Comentarii (3)

  • Cursa ideala Montreal 2010
    Ingrediente: - McLaren
    - Lewis Hamilton
    - Safety Car
    - Culoarea Rosie
    Rezulta: Ferrari 1-2.
    4 4
  • NeoGalaxy
    Una din pasiunele mele, cursele de Formula 1!
    Foarte mult rosu as adauga eu + multe stele cazatoare argintii asezonate cu mult mult rosu = Montreal 2010
    4 4
  • xiorel123
    Massa&Ferrari
    "Felipe Massa este însă optimist ca Ferrari îşi va îmbunătăţi performanţa în Marele Premiu al Canadei"....
    Cu parere de rau spun ca e adevarat ceea ce spune Massa dar i-as putea atrage atentia ca orice echipa isi va imbunatatii performantele cum se face la fiecare inceput de cursa.
    L-as intreba: "veti imbunatatii performantele dar rezultatele cand?".
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru