Massa, frustrat ca a ratat titlul in 2008

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.03.2009
Felipe Massa a explicat motivele pentru acare a plans dupa infrangerea suferita la finalul sezonului trecut, insa este increzator ca sansa ii poate surade in 2009.

Desi a castigat cursa de la Interlagos, Massa a fost nevoit sa se recunoasca invins de Lewis Hamilton, care l-a depasit in clasamentul general cu un singur punct.

"Frustrarea a iesit la iveala. Am plans in casca mea pentru ca am pierdut exact cand am castigat cea mai speciala cursa dintotdeauna, in propriul meu oras", a declarat brazilianul pentru publicatia britanica The Guardian.

Cu toate acestea, pilotul Scuderiei Ferrari ramane optimist ca va veni si randul sau la titlul mondial. "Unele lucruri asa sunt scrise. Nu sunt genul de om care sa dea vina pe oamenii daca lucrurile nu functioneaza. De asemenea, nu am nicio problema sa imi arat sentimentele. De aceea am putut sa plang cand am pierdut campionatul. Dar stiu ca, daca asa este scris, intr-o zi se va intampla altfel. Asa este viata", a mai precizat Massa.

Taguri: Ferrari, Massa, titlu

Comentarii (10)

  • Logic...
    ...cine oare n-ar fi fost frustrat in asemenea situatie? Cu atat mai mult cand deja se afla in ipostaza in care team radio-ul il anuntase k e CM...si inca in ce context:in tara sa,in orasul sau,in fata propriilor suporteri,probabil a multora din prieteni si familie; dak si noua celor care l-am sustinut din fatza tv-ului ne-au dat lacrimile cred k lui i-a fost teribil de greu.Oricum e de apreciat k nu da vina pe echipa sau pe problemele tehnice (desi eu unul si probabil multi altii am facut-o) si poate pe undeva chiar e vb de soarta.Macar e optimist si cred k mai motivat k niciodata asa k sper sa aiba in un an care sa-i compenseze esecurile din tracut.Si tocmai sentimentele astea carora le da frau liber ii arata atasamentul pt echipa si sportul minunat pe care-l practica.Hai Massa :D
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Felipe
    Mi se pare normal sa planga pentru ca ratat un titlul la care a muncit si pe care si l-a dorit. Cel mai mult m-a marcat cat de trist a fost mai ales ca era in fata fanilor, dar totusi a urcat pe podium si si-a salutat prietenii, fanii si echipa. Trebuie mult cursa sa castigi dar trebuie mult mult mai mult curaj sa accepti ca ai pierdut. Nu multi sunt in stare de asa ceva, iar campionum en-titre este strain de asemenea sentimente, ceea ce il face pe Felipe special in felul lui.
    0 0
  • haha
    Dupa ce am citit articolul si comentariile aproape ca mi-a dat o lacrima. Massa a fost la un pas sa devina cel mai slab campion mondial din istorie. Asta da performanta. Cred ca doar Keke Rosberg in 82 a fost mai slab :))
    Pana una alta Lewis e CAMPION MONDIAL iar Massa doar un FRUSTRAT!
    0 0
  • Bravo Felipe
    N-a castigat campionatul, dar a avut un comportament demn de un campion. Cu lacrimi in ochi a multumit echipei pt incredere si sprijinul oferit, in conditiile cand ar fi putut usor sa o condamne pt cursele esuate in Canada, Ungaria sau Singapore. A indreptatit asteptarile fanilor in ultima cursa si a avut curajul sa-l felicite pe Lewis.

    Un caracter deosebit si un exemplu demn de urmat
    0 0
  • @hakkinen
    saracul de tine...dc este slab mah?....k nu ii la fel de rapid decat hamilton pe ploaie...se mai intampla...ui de ex in italia...pe ploaie massa a fost inaintea lu ham si in calificari si in cursa...acum sti k o sa zici...dar cu silverstone cum e....asta e..nu toata lumea se descurca bine pe ploaie...pe uscat massa nu are ce face din ham...a dovedit-o de multe ori...forza massa...intodeauna a fost rapid....forza massa...sa speram k anu asta luam amandoua titlurile:)
    0 0
  • Comparatii fara rost
    Nu putem compara 2 piloti pe ploaie care au masini diferite. Ferrari cu cel mai lung ampatament si Mclaren si aproape cel mai scurt se vor comporta foarte diferit pe ploaie. E o mica loterie cand se alege ce tip de sasiu sa se dezvolte pentru anul urmator pentru ca se ia in calcul un procent de curse pe ploaie, iar daca acest procent este mult diferit de cel prevazut te trezesti ca ai nimerit-o sau nu.
    Cert e ca Massa nu e vreun as al ploii insa per total e un pilot bun care s-a aflat la un singur tur distanta de a deveni campion.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Brazilia 2008
    Ciudat dar pe ploaie. masinile Force India erau mai rapide decat masinile McLaren. Iar Lewis se chinuia sa ia lectii de la Fisi care era si inaintea lui. In ciuda faptului ca a devenit campion mondial, este poate cel mai slab campion mondial. Exista si ani in care, cei care luptau pentru titlu, macar depaseau ei, nu asteaptau ca altii sa depaseasca si aiba nenoroc in cursa.
    0 0
  • ctlnmihai
    @Neo
    Iar devenim fanboys? Lewis Hamilton este campion mondial pe cand Felipe Massa nu este si nu se stie va castiga vreodata titlul mondial.
    0 0
  • ctlnmihai
    erata Massa
    *daca
    0 0
  • @scuderia
    Ce simpatic esti. Tu intrebi tu raspunzi. Massa pur si simpu e slab si atat. Kimi e de 50 de ori mai bun decat maretul Felipe, iar daca baietelul din Brazilia nu-l avea manager pe tipul cu numele Todt cred ca acum era prin Indy.
    Si ca sa vezi cat de bun e Massa iti mai aduci aminte cursa in care Kimi se chinuia sa fie mai lent cu 2-3 sec pe tur iar Felipe era disperat ca nu-l poate ajunge? A fost momentul in care mi-am dat seama ca baiatul asta nu va fi niciodata campion mondial!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru