Massa vrea sa revina pe circuit in Brazilia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.08.2009
Felipe Massa spera sa fie capabil sa isi faca revenirea in Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al Braziliei din 18 octombrie.

Speculatiile referitoare la la momentul revenirii pe circuit a lui Felipe Massa dupa gravul accidentul suferit in Ungaria continua.

Desi presa italiana a sustinut la finalul saptamanii trecute ca brazilianul ar putea reveni la Marele Premiu al Italiei din 13 septembrie, pilotul Scuderiei Ferrari nu este atat de optimist.

Totusi, Massa spera sa fie capabil sa intre in cockpit cu ocazia Marelui Premiu al Braziliei din 18 octombrie, pentru a concura in fata propriilor suporteri. Informatia a fost dezvaluita chiar de pilot in cadrul unui interviu acordat postului public de televiziune din Brazilia. Spre deosebire de anul trecut, cursa  de la Interlagos nu va mai fi ultima a sezonului, noul circuit de la Abu Dhabi preluand aceasta onoare incepand din 2009.

Intr-un alt interviu, acordat de data aceasta publicatiei "Fantastico", Massa spune ca este foarte nerabdator sa isi faca revenirea pe circuit. "I-am intrebat pe doctori in fiecare zi (n.r - cand pot sa revin). Vreau sa concurez la fel ca inainte.

Ma simt mai puternic si imi imbunatatesc zilnic conditia. Sunt nerabdator sa pilotez din nou, iar inainte de revenire voi face cateva tururi intr-un kart", a declarat brazilianul, citat de publicatia O Globo.

Massa a avut puterea de a rememora clipele accidentului si sustine ca fotografiile vazute dupa accident nu ii vor influenta in niciun fel capacitatea de a reveni pe pista. "Imaginile nu ma sperie deloc", a explicat el.

Felipe Massa a suferit un grav accident pe 25 iulie in timpul calificarilor pentru Marele Premiu al Ungariei, fiind operat in urma fracturilor suferite la nivelul craniului. Brazilianul a fost externat din spital dupa ceva mai mult de o saptamana, iar perioada de recuperare decurge foarte bine. Totusi, Ferrari a evitat pana in prezent sa comenteze momentul in care Massa ar putea fi capabil sa revina in cockpit.

Luca Badoer a fost desemnat sa il inlocuiasca pe pilotul indisponibil in Marele Premiu al Europei din acest weekend.

Via | James Allen | O Globo

Comentarii (1)

  • fingers crossed
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru