Mastercard neagă interesul de a deveni sponsor în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 26.08.2010
Procesatorul de plăţi Mastercard a infirmat zvonurile din presa internaţională privind interesul de a sponsoriza o echipă de Formula 1 în viitorul apropiat.

Presa internaţională a dezvăluit la sfârşitul lunii iunie că procesatorul de plăţi Mastercard a a iniţiat negocieri cu mai multe echipe din Formula 1 privind o potenţială implicare financiară în competiţie în calitate de sponsor.

Zvonurile iniţiale indicau un potenţial parteneriat cu Renault, iar acestea au fost amplificate ulterior după ce constructorul francez a dezvăluit că a semnat deja un contract de sponsorizare pentru anul viitor în valoare de 10 milioane de euro.

Cu toate acestea, o sursă din cadrul companiei americane şi-a declinat interesul pentru Formula 1. "Nu există nimic adevărat în zvonurile potrivit cărora Mastercard va fi implicată în Formula 1 din perspectiva unui sponsor", a declarat sursa citată de Joe Saward, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din Formula 1.

Mastercard a mai fost prezentă în Formula 1 până în 1997, an în care a sponsorizat echipa Lola în ultimul său sezon în competiţie. Compania fondată în 1966 este implicată în sponsorizarea mai multor competiţii sportive, cele mai importante dintre acestea fiind Liga Campionilor şi Campionatul European de fotbal.

Via | Joe Saward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru