Mercedes a identificat cauzele defecţiuni la cutia de viteze a lui Rosberg

de Daniel Popescu
Marti, 15.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a identificat şi remediat cauzele defecţiunii suferite de Nico Rosberg la cutia de viteze în cursa de la Silverstone, din cauza căreia a fost nevoit să abandoneze.

Am muncit mult pentru a rectifica problema şi ne îndreptăm spre Hockenheim cu un remediu.

Paddy Lowe
Director tehnic Mercedes
Nico Rosberg a abandonat în Marele Premiu al Marii Britanii într-un moment în care era lider, în urma apariţiei unor defecţiuni la cutia de viteze.

Oficialii echipei au admis că sunt îngrijoraţi de această problemă, însă directorul tehnic Paddy Lowe a dezvăluit marţi că inginerii au identificat şi eliminat cauzele defecţiunii.

"Prioritatea a fost să înţelegem problema la cutia de viteze pe care am văzut-o pe monopostul lui Rosberg şi să ne asigurăm că nu se va mai repeta. La fel ca în orice alt scenariu de acest fel, am muncit mult pentru a rectifica problema şi ne îndreptăm spre Hockenheim cu un remediu. Avem şi alte câteva upgrade-uri evaluate pe parcursul testului de la Silverstone de săptămâna trecută, aşa că avem speranţe să ne îmbunătăţim performanţele şi să avem un pachet mai fiabil", a declarat britanicul.

Esential 4 puncte este avansul lui Nico Rosberg in fata lui Lewis Hamilton inaintea cursei de la Hockenheim
Rosberg şi-a văzut avansul din fruntea clasamentului general redus de la 29 la numai patru puncte în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, însă priveşte cu încredere spre etapa programată la sfârşitul acestei săptămâni.

"Am pierdut multe puncte şi luptă pentru titlu este echilibrată.

După testul de săptămâna trecută mergem direct la următoarea cursă şi avem o nouă şansă să ne recăpătăm formă bună, iar acesta este şi obiectivul meu", a precizat germanul.

Via ESPNF1, GPUpdate

Comentarii (7)

  • unde era ham daca nu avea doua abandonuri?.. asta nu mai stie soarecu asta..
    17 10
  • Sorin are dreptate de ce atatea dislike-uri? Hamilton tot din motive tehnice a abandonat. De ciuda banuiesc..
    5 1
  • ayrton4ever
    Probabil din cauza ca l face pe Rosberg soarec, d'oooohh!!... asa e cand te roade frustrarea. Rosberg eu un zeu pe langa tine, frustratule :))
    1 4
  • Ayrtoane vezi-ti ma de senna al tau care era mai frustrat decat hamilton cand l-a percutat pe alain prost in ultima cursa de la suzuka chiar in primul viraj tocmai pentru a nu ii lua francezul titlul.
    3 0
  • nu sant fustat si tin cu ferrari dar cand vezi smecheri de astia ca "soarecu "aparuti peste noapte si deja se considera mai bun ca hamilton care totusi e campion si nu degeaba.talentu se vede zic eu..
    1 0
  • ayrton4ever
    @vodkanen....Alt frustrat ce se ia si de Hamilton si de Senna... tu consumi aerul degeaba... macar oamenii aia au facut ceva, au scris istorie in motorsport...
    1 0
  • c.daniel
    @WickedSick: de ciuda, idiotenie, si pentru ca hateri, care nu fac nimic constructiv toata ziua. Mai tii minte acum cateva luni cand era sigura treaba ca F1 nu se va mai difuza pt urmatorii 2 ani la digi, ci doar la dolcesport? Ei, am zis si eu intr-un comment, ca asta e, nu voi mai vedea F1 hd la digi, dar o voi vedea, pt ca sunt abonat si la digi si la akta (akta nu redifuzeaza dolcesport hd, ci numai sd). Ei, doar pt treaba asta, imi luam manute rosii cu zecile. Asa ca, asta e, stai linistit, pt ca comportamentele deviante sunt mai greu de inteles :)). Din pacate, sunt multi care toaca frunza la caini, in tara noastra :(
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru