Mercedes GP amână numirea unui nou pilot de rezervă

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 18.08.2010
Mercedes GP nu intenţionează să numească un înlocuitor pentru Nick Heidfeld în viitorul apropiat, potrivit presei internaţionale.

Nick Heidfeld şi-a reziliat marţi de comun acord contractul de pilot de rezervă al echipei Mercedes GP, pentru a deveni pilotul de teste al celor de la Pirelli.

Mercedes GP nu a făcut nicio menţiune în privinţa viitorului pilot de rezervă, însă publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine că echipa condusă de Ross Brawn nu a decis încă dacă va alege un înlocuitor pentru Heidfeld.

În schimb, spaniolii de la AS au speculat imediat că una dintre soluţiile celor de la Mercedes GP este Andy Soucek, ibericul care şi-a încheiat recent contractul cu Virgin Racing şi care în prezent activează în competiţia Superleague Formula.

În acest moment, Mercedes GP nu are niciun alt pilot de rezervă, însă acest lucru nu încalca în niciun fel regulamentul sportiv. Amânarea unei decizii în acest sens este justificată şi de interzicerea testelor din timpul sezonului, motiv pentru care Mercedes GP ar avea nevoie de un pilot de rezervă numai în ipostaza puţin probabilă în care Michael Schumacher sau Nico Rosberg ar deveni indisponibili pentru unul dintre marile Premii.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru