Mercedes GP ar putea fi interesată de Raikkonen pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.07.2010
Presa internaţională speculează că Mercedes GP este interesată de Kimi Raikkonen pentru 2011, după ce finlandezul s-a întâlnit recent cu Norbert Haug.

Speculaţiile privind o potenţială revenire a lui Kimi Raikkonen în Formula 1 continuă să ia amploare, ca urmare a ultimelor evenimente din paddock-ul de la Silverstone.

Campionul mondial al Formulei 1 din sezonul 2007 s-a întâlnit recent cu Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, fapt confirmat de oficialul german.

Informaţia a condus imediat la speculaţii potrivit cărora Mercedes GP este interesată de Raikkonen, însă Haug afirma că întâlnirea a avut caracter personal. "M-am întâlnit cu Raikkonen în calitate de prieten. Va lua o decizie pentru el însuşi, dar sper să revină (n.r - în Formula 1) pentru că asta ar fi bine pentru competiţie", a declarat germanul pentru un post de televiziune în paddock-ul de la Silverstone.

Totuşi, şansele lui Raikkonen de a ajunge la Mercedes GP sunt relativ scăzute, din cauza faptului că Nico Rosberg şi Michael Schumacher au contract cu echipa germana pentru anul viitor.

În schimb, presa internaţională a dezvăluit ca Renault îi va face în curând o ofertă concretă lui Raikkonen pentru a deveni noul coechipier al lui Robert Kubica în sezonul 2011 în locul rusului Vitaly Petrov.

Raikkonen a părăsit Formula 1 la sfarasitul anului trecut şi a ajuns în Campionatul Mondial de Raliuri după ce semnat un contract pentru un sezon cu Citroen Junior, echipă sponsorizată de grupul austriac Red Bull.

Via | GrandPrix | Foto: Red Bull

Comentarii (10)

  • ...
    Intrebarea e : Raikkonen este interesat de F1? Intr-un interviu din Bulgaria spunea ca nu s-a hotarat 100% ce va face sezonul viitor ,dar tind sa cred ca va ramane in WRC si sunt putine sanse sa vrea sa revina in F1
    9 6
  • @alexandra
    locul lui nu este in wrc si asta s-e vede prin prestatiile lui,locul lui este in f1 si sincer sper sa revina,spectacolul va creste prin venirea lui,este un pilot f rapid si destul de bataios,daca renault il aduc si fac si o masina competitiva renault ar putea produce o surpriza frumoasa,cat de mare va fi surpriza depinde doar de ei.
    13 0
  • hai kimi gogo
    o sa revina pun pariu pe o bere:D
    9 1
  • Kimi
    va revenii...atunci cand va crede ca are cu ce castiga un titlu....
    6 0
  • @me_najanaja
    Ai dreptate,Kimi face tot ce poate in WRC,dar el e pilot F1 pe dinauntru si asta se vede.Nu e facut sa aiba in dreapta un copilot.Si eu imi doresc foarte mult sa revina in F1 si sincer nu ma prea intereseaza la ce echipa,dar va reveni doar daca va simti ca poate castiga.A spus inca de anul trecut ca nu va reveni decat daca i se va pune la dispozitie o masina cu care sa se poata lupta pentru titlul mondial.Vom vedea ce va alege sa faca pana la urma si care ii vor fi ofertele in F1.La ce scandal e la Red Bull,poate webber va parasi echipa si va veni si o oferta pentru Kimi.Nu suna chiar atat de rau,nu?:))
    10 0
  • @alexandra
    :)) asta chiar ar fi o bomba,kimi la redbull :)) cine stie daca horner nu pune piciorul in prag si nu isi linisteste taurasii e posibil sa il vedem pe kimi la ei de la anul si sa vezi atunci jale mare cu micutul vettel,kimi nu accepta sa fie no2 si nici vettel,va fi suuuper interesant :)
    8 0
  • @me_najanaja
    Adevarul e ca o oferta din partea Red Bull l-ar pune mai tare pe ganduri decat una din partea celor de la Renault... Kimi si Vettel sunt prieteni foarte buni si cred ca s-ar intelege bine.Desi,pe pista nu exista prietenie :) Totusi,cred ca s-ar respecta si nu s-ar crea o situatie similara celei ce e in cadrul echipei acum.Insa,sa nu anticipam lucrurile ca mai e mult pana departe ,dar cu siguranta ar fi bomba sezonului :))
    8 0
  • pt alexandra
    tu te auzi ce spui ? Webber e pilotul momentului acum. RedBull daca ar deschide ochii sa vada acest lucru ar intelege ca ar fi bine sa nu renunte la Webber ci la Vettel daca vor neaparat o schimbare in echipa. O savedeti voi ca Webber osa devina campion mondial chiar daca deranjeaza pe unii. Merita ! A trecut prin multe si doar acum i s-a oferit o masina pe masura .
    5 6
  • @eu
    tu ai dreptate webber este pilotul momentului dar daca aceasta bomba cu ceas s-e detoneaza si redbull pierd titlurile nu cred ca redbull vor renunta la vettel care are un contract beton cu ei,webber mai are 1 an,tu daca ai fi horner la cine ai renunta,fi sincer,la un pilot tanar si de perspectiva sau la unul batran care nu mai are mult de alergat?
    @alexandra
    sincer cred ca s-ar respecta primele 2-3 curse si pe urma ar incepe ''coatele'' totul depinde de rezultate daca cei doi vor fi ''bara la bara'' nu vad cine ar lasa de la el,ambitie au amandoi,foame de afirmare/reafirmare la fel amandoi,e greu de spus ce va fi,dar daca horner si webber sunt prieteni buni si situatia nu s-a schimbat pana acum la echipa imi vine greu sa cred ca echipa va fi de partea lui kimi in caz de egalitate intre piloti.intai sa vina si mai vb noi :))
    4 0
  • @eu.In caz ca nu observasesi,aceasta discutie a noastra avea un caracter amical in care nici unul dintre noi nu a contestat meritele lui webber.Si nu cred ca Red Bull va renunta la Vettel pentru ca e tanar,de perspectiva si in 2 ani de F1 si-a aratat de multe ori calitatile.Webber e deja batran si nu cred ca va castiga titlul nici anul acesta.In plus,atitudinea asta ata de incisiva,nu-l ajuta!
    @me_najanaja. "intai sa vina si mai vb noi" .Exact! :))
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru