Mercedes GP caută pilot de rezervă pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.02.2011
Mercedes GP a confirmat că va angaja un pilot de rezervă pentru 2011, însă a exclus varianta de a-l aduce la echipă pe Nico Hulkenberg.

Mercedes GP nu beneficiază în prezent de aportul unui pilot de rezervă, după plecarea prematură a lui Nick Heidfeld la jumătatea sezonului trecut.

Germanii intenţionează însă să acopere acest loc liber în perioada următoare, considerând că o echipă de talia Mercedes GP are nevoie de un astfel de pilot, chiar dacă testele din timpul sezonului sunt interzise.

"Poţi munci foarte mult în simulator, poţi face un shakedown, dar testele la circuit sunt limitate la maxim. Dar dacă eşti într-o poziţie să câştigi puncte bune când unul dintre piloţii tăi nu este capabil să piloteze maşina, ar trebui să ai pe cineva care să sară imediat în monopost şi să facă o treabă decentă. Lucrăm la asta şi cred că vom avea un pilot de rezervă", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes GP.

Haug a evitat să nominalizeze piloţii aflaţi în vizorul Mercedes GP pentru acest post, însă a exclus posibilitatea de a-l angaja pe Nico Hulkenberg, noul pilot de rezervă al celor de la Force India.

"Suntem în contact şi avem câteva idei pentru a-l treilea pilot, dar în acest moment nu există niciun contact cu Hulkenberg în această privinţă.

Din câte ştiu este sub contract cu Force India. A făcut o treabă bună şi a progresat anul trecut, dar nu suntem în legătură în aceste zile", a mai precizat el.

Situaţia celor de la Mercedes GP contrastează puternic cu cea a rivalilor de la Renault, care au nu mai puţin de 5 piloţi de rezervă.

Via | Mercedes GP

Comentarii (6)

  • @MGP
    Pe cand umbla Hulkenberg dupa un loc pentru pilot de rezerva, unde naiba erati cu gandul???
    6 0
  • Sper sa angajeze un pilot tanar ca experienta au destula din partea lui Schumacher:)) Un pilot care in urmatorii doi ani sa vina alaturi de Nico si sa se bata la victorii pe o masina Mercedes GP de top:)
    5 1
  • tech_nick
    Cea mai buna...
    ...stire; bomba!!! In sfarsit si-au dat seama, de ce au cel mai mult nevoie. Treziti-va Merc...!!!!
    1 4
  • Schumy fan 4 ever
    eu ma ofer voluntar.
    :D
    2 0
  • florin
    :))
    astia de la mercedes ma tot cheama la ei de pilot de rezerva....da eu le-am spus ca sunt fan mclaren de pe vremea lui sena, i-am refuzat :)) prefer sa ma duc la mclaren sa fac pe femeia de servici.
    0 1
  • florin
    vad ca mercedesu in ultimul timp nu mai stiu face nimic in afara de un super motor
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru