Mercedes nu a determinat cauza defecţiunii la motor suferite de Rosberg

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a admis că nu are nicio idee despre cauza care a dus la defecţiunea la motor suferită de Nico Rosberg în cursa de la Hungaroring.

Esential 3 abandonuri a inregistrat Nico Rosberg in acest sezon
Mercedes a înregistrat în Marele Premiu al Ungariei de la sfârşitul lunii iulie prima defecţiune tehnică la motor din acest sezon, Nico Rosberg fiind nevoit să abandoneze.

Echipa a început o investigaţie cu privre la cauzele producerii defecţiunii, însă şeful Ross Brawn a admis că până în prezent nu a fost identificată o cauză plauzibilă pentru această problemă de natură tehnică.

"Am avut două probleme cu şasiul la începutul acestui an, le-am corectat, iar apoi am avut defecţiunea la motor din ultima cursă. A fost o defecţiune neobişnuită. Nu am mai avut o defecţiune la motor din 2008 şi continuăm să investigăm recenta problemă. Aşa cum am spus, este foarte neobişnuit. Nu ştim ce s-a întâmplat", a declarat britanicul.

Este foarte neobişnuit. Nu ştim ce s-a întâmplat.

Ross Brawn
Sef Mercedes
Brawn a admis că Rosberg nu se simte foarte confortabil din cauza faptului că defecţiunea la motor şi cele două anterioare la şasiu i s-au întâmplat numai lui, în timp ce coechipierul Lewis Hamilton a fost lipsit de astfel de necazuri.

"Întotdeauna suntem îngrijoraţi în privinţa fiabilităţii, este foarte sus pe lista noastră de priorităţi, pentru că dacă nu termini o cursă nu câştigi puncte.

A fost frustrant să avem probleme cu monopostul şi sunt sigur că pentru Rosberg a fost de două ori mai frustrant ca toate s-au întâmplat pe monopostul său", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru