Mercedes nu comentează posibila recrutare a lui Aldo Costa

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.09.2011
Ross Brawn a refuzat să comenteze speculaţiile potrivit cărora Mercedes GP este pe punctul de a-l recruta pe Aldo Costa, fostul director tehnic al Scuderiei Ferrari.

Presa italiană a dezvăluit la începutul lunii august că Aldo Costa reprezintă una dintre ţintele celor de la Mercedes GP pentru întărirea departamentului tehnic în perspectiva sezonului 2012.

Italianul a fost concediat de Ferrari în luna mai după ce în calitate de director tehnic a fost considerat vinovat pentru sezonul dezamăgitor al Scuderiei.

Speculaţiile cu privire la viitorul său în Formula 1 au luat amploare cu ocazia Marelui Premiu al Italiei, după ce Ross Brawn, şeful echipei Mercedes GP, a refuzat să comenteze informaţiile publicate în presa italiană. "Aşa cum ştiţi, nu fac comentarii despre structura noastră. Nu comentez despre organizaţia noastră", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.

Mercedes GP a iniţiat în vara care tocmai s-a încheiat o amplă campanie de recrutare care vizează angajarea a peste 100 de oameni în aproape toate departamentele tehnice ale echipei cu scopul de a dezvolta un monopost capabil să obţină victorii în sezonul 2012.

Brawn şi Costa au colaborat anterior la Ferrari şi nu este exclus ca Scuderia să nu-i permită italianului să semneze cu altă echipă până la finalul anului, ceea ce ar explica şi refuzul Mercedes GP de a comenta informaţiile.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru