Mexic ar putea reveni în Formula 1 în 2014

de Daniel Popescu
Luni, 26.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone va decide în următoarele săptămâni dacă Mexic va reveni în calendarul Formulei 1 începând din sezonul 2014.

Esential 1992 este anul in care a avut loc ultima cursa de Formula 1 in Mexic
Speculaţiile cu privire la posibila anulare a cursei americane de la New Jersey l-au determinat pe Bernie Ecclestone să se reorienteze rapid.

Britanicul a dezvăluit în paddock-ul circuitului de la Spa-Francorchamps că Mexic are potenţialul de a reveni în Formula 1 chiar de anul viitor, o decizie finală urmând să fie luată pe parcursul următoarelor săptămâni.

"Ar trebui să ştim despre Mexic în următoarele săptămâni. Cursa ar putea avea loc anul viitor. Cu mine orice este posibil, aşa cum ştiţi", a declarat el citat de publicaţia online Pitpass.

Ar trebui să ştim despre Mexic în următoarele săptămâni. Cursa ar putea avea loc anul viitor. Cu mine orice este posibil, aşa cum ştiţi.

Bernie Ecclestone
CEO F1 Management
Potrivit unor surse neoficiale, Mexic va fi inclus cu statut provizoriu în calendarul sezonul următor, până când organizatorii vor afla dacă pot pregăti circuitul din capitala Mexico City pentru cursa de anul viitor.

Echipa de organizare este deja una puternică, întrucât este compusă din Tavo Hellmund, unul dintre oamenii care a adus Formula 1 pe circuitul de la Austin, Carlos Slim Domit, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, şi Alejandro Soberon, un om de afaceri mexican.

Circuitul de la Mexico City, numit oficial Autodromo Hermanos Rodriguez, a găzduit curse de Formula 1 în două perioade distincte: 1963-1970 şi 1986-1992.

Via Autosport, Pitpass

Comentarii (1)

  • Bagati, ba, si Burkina Faso, Gabon, Mozambique, Burundi si Togo...macar sa fie cu adevarat un campionat mondial!
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru