Mick Schumacher își vede viitorul în Marele Circ: "Formula 1 reprezintă destinul meu"

de Daniel Popescu
Luni, 06.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mick Schumacher consideră că destinul sau este să concureze în Formula 1 și afirmă că își va compara performanțele numai cu cele obținute de tatăl său, Michael Schumacher.

Mick Schumacher concurează în acest sezon în Formula 2 și a testat deja în Formula 1 pentru Ferrari și Alfa Romeo. Germanul în vârstă de 20 de ani este văzut drept un posibil pilot al Scuderiei Ferrari în următorii ani și și-a manifestat deja interesul pentru un astfel de contract.

Întrebat de jurnaliștii postului de televiziune SkySports dacă Formula 1 este destinul său, Mick Schumacher a replicat: "Da, este. Este foarte important să iau lucrurile pas cu pas. Am făcut asta până acum, iar Formula 2 ar trebui să fie ultimul pas înainte de a ajunge în Formula 1".

În pus, Schumacher afirmă că își va compara performanțele doar cu cele pe care le-a obținut în cariera tatăl său, fără să fie preocupat de rezultatele înregistrate de actualii piloți de pe grila de start.

"Nu mă compar cu nimeni din Formula 1, este evident că mă voi compara cu tatăl meu. Văd ce a făcut, ce păși a urmat și ce a făcut diferit față de alții, pentru a observa ce pot învăța din asta.

Dar sunt foarte mulți piloți talentați în Formula 1, altfel nu ar fi acolo, și este bine că pot discuta cu fiecare dintre ei și să învăț cât mai multe lucruri", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • Fortza Shumi!
    10 5
  • Costel
    numai destinul poarta toata vina pentru faptul ca mick ii pe locul 9 cu 14 puncte dupa primele 4 curse din acest sezon al F2 iar probabilitatea sa incheie sezonul 2019 in primii 3 la general ii destul de firava fiindca is cativa virtuosi cu certe valente precum is ghiotto , aitken , latiffi si care ii recomanda pentru un volan in 2020 in intrecerea dupa care suspina si junele schumacher

    ce hotarasc ursitoarele F1 pentru cariera lui mick in sezonul viitor is si eu nerabdator sa aflu asa cum is convins ca ii toata comunitatea motorsport-AM fiindca valoarea celei mai indragite intreceri auto de pe pamant ii generata tocmai de grija si atentia in cultivarea si perpetuarea acelui unic atribut al pilotajului de la care "marele circ" nu a facut rabat niciodata in cei aproape 70 de ani : meritocratia
    7 6
  • pariu ca nici macar ca ta-su nu va fi. ce sa mai zicem de mikka etc...
    5 9
  • Wait what? Ta'su a fost cel mai bun ever. Deci cam greu sa fie ca ta'su, pentru ca asta e greu pentru oricine altcineva. Dar sa fie ca Mikka e un target rezonabil.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru