Montezemolo: "Ecclestone ar trebui să demisioneze"

de Daniel Popescu
Vineri, 21.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luca di Montezemolo susţine că Bernie Ecclestone ar trebui să-şi dea demisia în cazul în care justiţia germană îl va acuza de fapte de corupţie.

Procuratura germană continuă investigaţia în cadrul căreia Bernie Ecclestone ar putea fi acuzat de corupţie în cazul vânzării drepturilor comerciale ale Formulei 1 către fondul de investiţii CVC Capital Partners.

Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, afirmă că britanicul în vârstă de 82 de ani ar trebui să demisioneze în cazul în care va fi acuzat oficial de corupţie.

"Pentru binele lui Ecclestone şi al Formulei 1 sper să nu se întâmple nimic. Dar dacă Ecclestone este acuzat în cadrul procesului, cred că ar trebui să fie primul care să facă un pas înapoi în interesul Formulei 1. Asta ar putea fi ceva negativ pentru Formula 1", a declarat italianul pentru publicaţia britanică The Independent.

Urmareste Automarket
Presa internaţională speculează că Montezemolo intenţionează de fapt să-l înlocuiască pe Ecclestone ca reprezentant al CVC Capital Partners, însă italianul afirmă că era în care un singur om decide totul în Formula 1 ar trebui să apună.

"Epoca unui singur om care face totul nu poate continua.

Ne apropiem de sfârşitul unei perioade caracterizate de stilul unui om care a făcut lucruri semnificative", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (2)

  • Lui Ecclestone i-ar trebui pusa o luminare! Sau poate nici pe asta n-o merita.
    13 8
  • O sa-l plingeti !Nu stiti ca de fiecare data vine unu mai al dracu...
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru