Motoare Cosworth pentru USF1?

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 23.05.2009
USF1 a confirmat oficial inscrierea in sezonul 2010 al F1, echipa urmand sa utilizeze cel mai probabil motoare Cosworth.

In ciuda incertitudinilor legate de regulamentul tehnic pentru sezonul urmator, Campos Meta 1 si Team USF1 au confirmat oficial inscrierea pentru sezonul urmator al Formulei 1.

Ken Anderson, seful echipei USF1, (foto, stanga, alaturi de Peter Windsor, directorul sportiv al USF1) a anuntat ca americanii au ajuns deja la o intelegere in ceea ce priveste furnizorul motoarelor, insa a evitat sa dezvaluie numele producatorului.

Totusi, echipa a confirmat anterior ca se afla in negocieri avansate cu Cosworth, compania care a castigat dreptul de a construi motorul unic in F1 in perioada 2010-2012. .

Inscrierile pentru sezonul 2010 continua pana pe 29 mai, fiind de asteptat ca multe alte echipe noi sa faca acest pas, printre care Lola Racing sau Aston Martin. Totusi, Ferrari, Toyota, Renault, Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso au amenintat ca vor boicota sezonul 2010 in cazul in care FIA nu va ridica sau nu va renunta la bugetul maxim anual.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru