MW Arden: "Ar fi frumos ca Robert Vişoiu să câştige titlul în GP3"

de Daniel Popescu
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Directorul sportiv al echipei MW Arden nu crede că vârsta de numai 16 ani îl va împiedica pe Robert Vişoiu să obţină rezultate bune în GP3 şi speră ca piteşteanul să câştige titlul.

Robert Vişoiu va concura şi în acest an în competiţia GP3 după ce a fost confirmat la MW Arden încă de la finalul anului trecut, însă anunţul echipei a fost făcut abia în această săptămână.

Chiar dacă şi-a asumat un risc prin aducerea unui pilot în vârstă de numai 16 ani, MW Arden speră ca Vişoiu să repete performanţa lui Mitch Evans, care anul trecut a câştigat titlul în GP3 după ce a fost recrutat de echipă la aceeaşi vârstă.

"La o vârstă atât de fragedă, Robert este un pilot foarte talentat. Ne-a impresionat foarte mult când s-a alăturat echipei pentru sesiunea de teste de la Estoril de anul trecut şi a fost la fel de competitiv ca ceilalţi piloţi în ciuda vârstei sale. Cu numai câţiva ani în urmă am recrutat un alt pilot de 16 ani care a câştigat titlul cu noi anul trecut. Ar fi frumos să se întâmple asta din nou", a declarat Julian Rouse, directorul sportiv al MW Arden.

Urmareste Automarket
Vişoiu îi va avea drept coechipieri în sezonul 2013 pe Carlos Sainz Jr, fiul dublului campion mondial de raliuri Carlos Sainz, şi Daniil Kvyat, iar amândoi fac parte din programul Red Bull Junior.
De altfel, echipa MW Arden este deţinută în coproprietate de Christian Horner, şeful Red Bull Racing, şi Mark Webber, unul dintre piloţii campioanei mondiale de Formula 1.

Via MW Arden

Comentarii (4)

  • Din punctul meu de vedere, Marinescu reprezinta pilotul cel bun al Romaniei.
    3 11
  • Succes Robert ! ... si la mai mare !
    9 1
  • investigatie_la_cultura
    Da spw asa este Marinescu merita dar sa ne bucuram ca avem un roman intr-o astfel de competitie este norocos si va trebui sa confirme acest lucru cat de curand succes Robert!
    5 1
  • marinescu e bun dar sa nu uitam ca are 24 de ani si nu cred ca mai poate avansa foarte mult...iar, din pacate, visul de a ajunge in formula 1 e departe. Poate avea sanse daca anul asta iesea campion...mai ales ca era vazut ca fiind unul dintre favoriti.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru