Vişoiu, prestaţii mediocre în testele de GP3 de la Hungaroring

de Daniel Popescu
Vineri, 07.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a obţinut o singură clasare în top 10 în cele patru sesiuni de teste de GP3 de pe circuitul de la Hungaroring.

Esential 9 este cea mai buna pozitie ocupata de Robert Visoiu in testele de la Hungaroring
Robert Vişoiu a participat miercuri şi joi la o sesiune de teste în competiţia GP3 desfăşurată pe circuitul de la Hungaroring.

Împărţită în patru părţi distincte, sesiunea de teste a fost afectată semnificativ de ploaie, astfel că performanţele reale ale piloţilor sunt dificil de cuantificat.

Piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a ocupat locul 15 în prima sesiune de miercuri dimineaţă, când a fost cronometrat cu 1:34.201 după 27 de tururi, aceasta fiind şi singura parte care s-a desfăşurat integral pe un circuit uscat. După-amiază, el a ocupat locul nouă cu un timp ceva mai modest, 1:35.077, la capătul a 12 tururi parcurse.

În ultima zi de teste, românul s-a poziţionat pe locul 17 cu timpul 1:34.005, în timp ce după-amiază a efectuat doar opt tururi şi a terminat pe locul 27 cu timpul 2:02.381.

Testul de la Hungaroring a avut loc ca pregătire pentru următoarea etapă de GP3, care se va desfăşura în perioada 15-16 iunie pe circuitul Ricardo Tormo din localitatea spaniolă Valencia.

Via GP3Series

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru