Vişoiu, locul şapte în prima zi de teste de GP3 de la Silverstone

de Daniel Popescu
Joi, 04.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a ocupat locul şapte în prima zi de teste de la Silverstone din cadrul sesiunii de evaluare premergătoare noului sezon de GP3.

Robert Vişoiu participa în această săptămână la o sesiune de teste de GP3 pe circuitul de la Silverstone.

Piteşteanul în vârstă de numai 17 ani a ocupat locul 14 în dimineaţa primei zile de evaluare, după ce a fost cronometrat cu 1:48.796 la capătul a 12 tururi parcurse, fiind cu două secunde mai lent decât coechipierul său Carlos Sainz Jr, cel mai rapid în prima parte a zilei. În plus, el a fost cu aproape o secundă mai lent şi decât Daniil Kvyat, cel de-al doilea coechipier.

În sesiunea de după-amiază, pilotul echipei MW Arden şi-a îmbunătăţit prestaţia, a ocupat locul şapte cu timpul 1:47.027 şi a parcurs în total 32 de tururi. Astfel, el a fost cu o zecime de secundă mai rapid decât Kvyat, în timp ce timpii realizaţi de Sainz Jr au fost şterşi din cauza faptului că monopostul său avea o greutate mai mică decât cea permisă de regulament.

Sesiunea de teste de GP3 se încheie joi şi este ultima înaintea noului sezon competiţional care va începe în weekendul 10-12 mai cu etapa programată pe circuitul de la Barcelona.

Via GP3 Series

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru