Robert Vişoiu a testat în GP3 la Barcelona pentru MW Arden

de Daniel Popescu
Miercuri, 13.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Vişoiu a participat în această săptămână la o sesiune de teste de GP3 pe circuitul de la Barcelona, clasându-se de fiecare dată în a doua jumătate a clasamentului general.

Circuitul de la Barcelona a găzduit marţi şi miercuri ultima sesiune de teste premergătoare noului sezon de GP3, la care a participat şi Robert Vişoiu în calitate de pilot al echipei MW Arden.

Piteşteanul în vârstă de 17 ani nu a reuşit însă să repete performanţele din sesiunea precedentă şi s-a clasat de fiecare dată în a doua jumătate a clasamentului.

În dimineaţa primei zile a ocupat locul 21 cu timpul de 1:36.827 după 20 de tururi parcurse, pentru ca după-amiază să efectueze 33 de tururi şi să-şi îmbunătăţească timpul la 1:35.934, cu care s-a poziţionat pe 19. Miercuri dimineaţă el şi-a îmbunătăţit din nou timpul la 1:34.738 după 25 tururi, poziţionându-se pe locul 16. În cursul după-amiezii a efectuat însă doar două tururi de instalare din cauza ploilor abundente care s-au abătut asupra circuitului.

Noul sezon de GP3 va începe în 12 mai cu etapa programată chiar pe circuitul de la Barcelona.

IMPORTANT: Citeste aici informatii despre concursul F1 Champ 2013!

Via GP3 Series

Comentarii (1)

  • mirel_f1
    Ma bucur pentru Robert Visoiu ca reuseste sa se mentina in gp3,poate va fi remarcat de vreo echipa din formula 1si il alege pentru talent,ca daca se va pune problema banilor,sincer la noi nu se implica nimeni parca nu am trai in Europa si nu suntem vecini cu Unguri ei pot sa se implice mai mult......
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru