F1 Champ 2013

Automarket se pregăteşte în această săptămână pentru o îmbunătăţire a ofertei pentru secţiunea de motorsport, care prevede extinderea conţinutului editorial la noi competiţii şi gruparea coerentă a informaţiilor.

Astfel, ne extindem implicarea editorială în sporturile cu motor, iar Formula 1 va rămâne în continuare competiţia fanion pentru Automarket.

Totuşi, în acest an nu putem susţine financiar organizarea F1 Champ, managerul de Formula 1 care până acum a avut parte de şase ediţii pe Automarket începând din sezonul 2007.

Din păcate, în România nu există o cultură a sporturilor cu motor, iar acest lucru are ca efect şi o lipsă de interes din partea companiilor de a se implica într-un concurs naţional de o asemenea avengură.

Este o măsură drastică, dar aceasta are  caracter temporar, iar F1 Champ va reveni pe Automarket în momentul în care climatul economic o va permite şi când companiile vor înţelege să se implice activ în astfel de proiecte.

Vă mulţumim pentru înţelegere.

40 comentarii la “F1 Champ 2013”

  1. ally_great spune

    Din pacate, criza persista. F1 Champ ne tinea si mai mult conectati la fenomenul Formula 1, unde jucam prea patimasi cateodata. Asteptam vesti mai bune in sensul asta. Numai bine intregii echipe AM!!

  2. AG.57 spune

    Pacat! De la inceput, cu punctarea stirilor a fost o greseala si apoi cu acea regula de calificare a primilor 5 clasati in fiecare etapa F1 Champ, asta i-a cam deranjat pe multi care au renuntat sa mai joace. Eu as fi lasat de la inceput partea cu clasamentul general, cum e si in realitate, era mai palpitant dar, asta e! Pana anul viitor mai aveti mult de lucrat pentru a va reveni!

  3. mity spune

    Incercati posibilitatea organizarii F1 champ cu o taxa de inscriere de 10 – 20 lei/participant si vedeti parerea oamenilor si daca astfel este posibil.
    Daca sunt doritori sustineti initiativa.

  4. Daniel Popescu spune

    @ally_great: Multumim! Ma bucur sa te vad comentand pe aici, a trecut ceva timp :)

  5. Daniel Popescu spune

    @AG.57: Nu contest, formatul concursului poate fi imbunatatit. Poate pana anul viitor ne vin idei mai bune, asta si cu ajutorul vostru.

  6. Daniel Popescu spune

    @mity: Este o varianta pe care nici nu am luat-o in calcul pentru ca in Romania este greu sa gasesti persoane dispuse sa plateasca un serviciu pe internet, de orice natura ar fi el. Si este cu atat mai greu sa gasesti fani ai Formulei 1 care sa plateasca fie si 10-20 lei pe an pentru a participa la un concurs.

  7. mad79 spune

    pentru mine jocul F1 Champ nu era decat un joc, premiile chiar nu contau, asa ca mai bine il jucam asa ca atare, de dragul sportuului.
    Editat de admin: Hai totusi sa nu promovam alternative aici :)

  8. cgino2000 spune

    Daca in schimbul celor 25 de lei ar primi o diploma / odorizant auto / sticker / tricou / sau mai stu eu ce, ceva personalizat cu care sa se mandreasca ca a participat la acest concurs . Atunci poate s-ar inscrie.

    Idei se gasesc. Trebuie doar curaj pentru a le pune in practica.

  9. ally_great spune

    @Daniel : Da. Am considerat ca e mai bine asa.

  10. AG.57 spune

    Are dreptate Daniel, F1 in Romania nu mai e ce-a fost in trecut. Acuma jumate din stirile sportive sunt despre Becali si fotbal iar restul cum ar fi Formula 1, WRC, MotoGp sunt lasate chiar la sfarsitul editiei sportive.

  11. ally_great spune

    Ma pregateam sa fac si eu o alternativa, pe care tocmai am descoperit-o, un pont pentru toti care vor sa joace si sa castige :) (pariuri)
    @mad79 – doar stii cum jucam F1 Champ!! Ajungeam sa am deschis mereu si la munca sectiunea de F1.

  12. SpeedGeorge spune

    me dor de formula 1,editia 2008…. :)

  13. Emerichus spune

    Mare pacat, mi-a placut enorm acest joc, si asteptam cu nerabdare sa inceapa si in acest an :( .

  14. georgedaniel spune

    am castigat foarte multe premii in f1champ,cu toate…daniel nu m-ai m.ai vazut comentand…pe-aici,dar sa stii ca am urmarit permanent sectiune formula1,automarket.. :P

  15. gheo 08 spune

    la fel si eu ,am crezut ca incepe f1champ 2013….pacat…era un concurs bun varianta 2007-2008… :P

  16. ally_great spune

    Remember 2008 http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/17057_105813029436936_7316814_n.jpg

  17. Marius spune

    Inca nu e tarziu e miercuri seara si sigur vedeti mesajul meu. Eu zic ca s-ar putea face repede zic eu o organizare si sa se joace fara niciun premiu. Acum nu stiu cat de incantati sunteti voi de idee, dar mie unul mi-ar placea sa pot juca F1 Champ si in 2013. Ce ziceti? Ne puteti satisface aceasta dorinta? Eu sunt de acord sa particip fara a fi niciun premiu in acest an. Si sunt sigur ca vor mai fi si alti doritori.

  18. Marius spune

    Si poate ar fi bine daca se pot face inscrierile direct prin site, si nu prin facebook,yahoo sau google, ca nu doar eu, dar si altii au intampinat probleme cu acele site-uri.

  19. Cosmin spune

    As fi dispus sa platesc pana la 50 lei pentru un F1 Champ 2013. Nu pentru premii, ci mai mult pentru ca iti dadea un pic de gandit strategii si te aducea mai aproape de noutatile din F1. Recunosc ca la inceput asta m-a atras mai mult inspre sectiunea de F1 de pe Automarket. Pentru mine e mare pacat ca nu exista si in 2013. O sa urmaresc in continuare sitiri F1 pe Automarket da’ nu o sa fie la fel.

  20. sz2lori spune

    Pacat, aveam o revansa de luat dupa locul 2 de anul trecut…Stie cineva un manager f1 online?

  21. Alonso_x spune

    Am fost de la inceput alaturi de F1 Champ. Toate modificarile erau pentru binele jocului, chiar daca nu a fost bine pentru toti. Si anul asta am asteptat cu nerabdare sa inceapa F1 Champ, si cu curiozitatea, oare ce modificari noi de regulament vor aparea. Si eu ca si multi altii as da un ban sa fie F1 Champ, intr-un fel suntem obsedati (in sensul bun al cuvintului) jucam nu pentru bani ci din pasiune, si dorim ca F1 Champ, cel mai bun manager de Formula 1 sa fie in fiecare an. :)

  22. Daniel Popescu spune

    @SpeedGeorge: Stim exact la ce te referi, daca imi aduc bine aminte ai venit si la sediu la un moment dat sa-ti ridici premiul :)

  23. Daniel Popescu spune

    @ally_great: Frumoase amintiri. F1 Champ 2008 a fost probabil cea mai buna editie a concursului din multe puncte de vedere, dar mai ales in privinta interactiunii cu voi, userii.

  24. Daniel Popescu spune

    @Alonso_x: Si acum imi aduc aminte ce surpriza am avut cand m-am uitat pe clasamentul general din F1 Champ si am vazut ca un user Alonso a castigat marele premiu, in timp ce pilotul Alonso tocmai pierduse titlul mondial :)

  25. Daniel Popescu spune

    @Marius: Ma bucur ca exista useri care participa la concurs pentru competitia in sine si nu pentru premii, dar cand am redus premiile de etapa la numai 100 lei am avut foarte multe comentarii negative si “amenintari” cu retragerea daca nu oferim premii la nivelul anului 2007.

    In plus, nu este vorba doar despre resursele financiare pentru premii. Dezvoltarea si gestionarea F1 Champ implica numeroase alte resurse financiare si logistice pe care, din pacate, in acest an nu ni le putem permite.

  26. Daniel Popescu spune

    @all: Va multumim foarte mult pentru cuvintele frumoase si vom face tot posibilul ca F1 Champ sa revina in sezonul 2014.

    Intre timp, va asiguram ca ramanem fideli liniei editoriale din prezent si vom continua sa va oferim informatii si opinii de calitate din Formula 1 si alte ramuri ale sporturilor cu motor. Dar mai multe despre politica editoriala veti putea afla astazi intr-un nou post aici, pe blog, la scurt timp dupa relansarea sectiunii de motorsport.

  27. iohann spune

    sal la toti, ma intristeaza stirea , dar viata merge inainte, sper ca sectiunea formula 1 sa ramana sa avem unde comenta in continuare, sunt sigur ca adevaratii fani f1, vor ramane si vor interactiona dupa calificari si curse , la noi prostii asta numita fotbal ia amploare si ceilalti nu mai au loc, il iteleg pe Daniel, sper sa ne mai intalnim pe aici cu comentarii si stiri, multumesc pentru ce ai facut pana acum, multa sanatate la toti si un sezon placut

  28. tibi spune

    Pacat de acest concurs fain. Totusi ar merita continuat chiar si fara premii. Astfel multi pierd si interesul sa se mai uite la Formula 1. La echipa fantastica e la fel. Premiile deja nici nu mai apar pe site dar multi continuam lupta, Macar pentru prestigiu.

  29. mschumy spune

    Am participat la F1Champ inca de la inceput adica din 2007 , editia 2008 a fost cea mai frumoasa , apoi a inceput declinul…am continuat sa joc pana in 2010…editia 2011 a debutat cu o noutate puteai sa te inscrii doar daca ai cont de facebook , in urma protestelor si comentariilor a fost scoasa aceasta ineptie..dar raul a fost deja facut…si multi din cei vechi printre care ma numar si eu am renuntat sa mai joc…R.I.P..F1 Champ.

  30. rinu100 spune

    Daniel v-as ruga daca se poate sa se organizeze F1 Champ 2013 chiar si fara premii si daca e prea tarziu macar cu etapa a 2 a de peste 2 saptamani!

    E pacat ca s-a renuntat asa de usor la acest concurs cu traditie !

    Sper sa auzim numai de bine!

  31. Ciprian spune

    Situatia economica este foarte grea intr-adevar si lucrurile din pacate arata tot mai urate sa zic asa. Mare lucru ca ati reusit si pana acum sa il organizati.

  32. Vlase spune

    Imi pare rau ca sunteti pusi in situatia de a nu putea organiza F1 Champ 2013.
    Sper totusi sa gasiti resursele necesare pt a da totusi startul editiei 2013, chiar daca ar fi cu intarziere. Personal, eu as fi dispus sa platesc pt a participa in cadrul concursului.
    @Ally_great – ce mai faci? mai ai Cielo?

  33. ally_great spune

    @Vlase : Sunt bine, merci! Astept cu nerabdare sa inceapa F1 – sa il sustin pe Kimi. Da. Tot cu Cielo ma plimb :) Nu mi-a creat inca atatea batai de cap ca sa il schimb.

  34. Sorin spune

    Era interesant sa fi fost mentinut acest F1Champ chiar si fara nici un premiu

  35. speedgeorge spune

    @danil.popescu glumesti? Am venit o data ?! La sediul vostru veneam saptamanal la voi la sediu sa imi iau tricourile, banutii sau alte premii de pe eva.ro…sau alte chestii.

    Era o tipa simpatica bruneta acolo… care imi dadea premiile ma cunostea si era foarte fain… frumoasa perioada…pacat ca acum nu se mai poate… :( (

  36. speedgeorge spune

    pacat *** ca nu se mai poate….oricum ,imi aduc aminte a fost teribil 2007-2008…era atat de captivant concursul f1champ si premiile atat de atractice,incat eu am aflat din ziarul libertatea…era acolo o promovare a concursului…si din ziarul celebru ,cu tiraj enorm am aflat de f1champ….

  37. highspeed spune

    Din moment ce anul asta lipseste suportul financiar pentru a sprijini F1Champ, dar motorul jocului exista, nu cred ca ar fi trebui foarte mult efort pentru a lansa jocul anul acesta chiar si fara premii. Sigur ar fi si asa interes pentru concurs.

  38. Sorin Blaj spune

    Daniel. Fara suparare, dar ati luat cea mai proasta decizie. Concursul trebuia mentinut, chiar daca n-ar fi fost un premiu important. Sunt convins ca si pentru un tricou cu semnatura unuia dintre pilotii importanti am fi fost la fel de interesati. Pacat!

  39. eva888 spune

    Este un joc foarte bun, imi place mult Formula 1, si sunt foarte bucuros ca Kimi Raikkonen a castigat primul tur din acest an.

  40. lgk spune

    Am o solutie pentru concurs , cunosc pe cineva la circuitul de carting din Bucuresti si putem discuta o sponsorizare sub forma unui contract de barter – reclama pe site-ul automarket in contrapartida cu oferirea de premii sub forma de curse gratuite de carting pentru castigatorii concursului.
    Astept un raspuns din partea redactiei.