Nakajima admite ca Toyota ar putea parasi F1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.02.2009
Kazuki Nakajima a admis ca Toyota s-ar putea retrage din Formula 1 in cazul in care constructorul japonez nu va obtine performante majore in aceasta competitie.

Toyota Racing are nevoie de cel putin o victorie pe parcursul sezonului 2009 pentru a convinge compania japoneza sa continue investitiile in Formula 1.

Criza economica ar putea grabi decizia Toyota de a parasi competitia, mai ales daca rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor.

Kazuki Nakajima, pilotul echipei Williams care este sprijinit de Toyota prin programul destinat tinerilor concurenti, a admis ca acest lucru este destul de aproape de realitate.

"Sper ca nu vor incheia Formula 1 inainte de a obtine ceva. Asta este opinia mea ca fan. Dar avand in vedere situatia actuala, este chiar la limita. Niciodata nu poti sa stii ce se va intampla", a explicat japonezul in cadrul unui eveniment mediaorganizat de Williams.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru