Noul contract al lui Raikkonen este de fapt o campanie publicitară

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen a dezvăluit misterul care plana asupra noului său contract anunţat pentru 17 octombrie: o campanie publicitară la producătorul finlandez de îmbrăcăminte Makia.

Cu aproape două săptămâni în urmă, Kimi Raikkonen a apărut într-un clip video în care afirma că îşi va dezvălui planurile de viitor în 17 octombrie, chiar în ziua în care împlineşte 33 de ani.

Deşi fanii Formulei 1 sperau ca finlandezul să confirme prezenţa pe grila de start a Formulei 1 şi în sezonul următor, în realitate anunţul fostului campion mondial are caracter publicitar.

Astfel, Raikkonen a semnat un contract cu publicitate cu producătorul finlandez de îmbrăcăminte Makia, pentru care a filmat şi o reclamă spectaculoasa:

Comentarii (3)

  • bbrunes
    Care este spectacolul la aceasta reclama spectaculoasa?:))
    5 2
  • La multi ani pentru Kim!
    8 0
  • Now, that's bullsh*t, toata chestia asta cu "planurile de viitor". Nu ma asteptam ca tocmai Raikkonen sa-si ia fanii peste picior in stilul asta...dar banii primeaza, presupun.
    In fine, odata cu inchiderea locurilor pentru cei 3 mari - Ferrari, RedBull, McLaren, presupun ca nu prea mai are de ales decat sa ramana la Lotus. Sau sa mearga la Mercedes in locul lui Rosberg, ceea ce e o sansa la mie si echivaleaza cu saltul din lac in put. Deci, s-a cam dus misterul.
    (ma rog, asta daca n-o vrea sa se retraga iar...)
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru