O echipa din GP2 ar putea face pasul spre Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 27.04.2009
Echipa iSport International, care activeaza in competitia GP2, ia in calcul posibilitatea de a intra in Formula 1 in sezonul 2010 in cazul in care FIA va implementa un buget maxim anual.

Presa internationala a speculat la inceputul acestei saptamani ca echipa iSport International are planuri de a concura in Formula 1 in sezonul urmator.

Zvonurile au fost clarificate de seful echipei de GP2, Paul Jackson, care afirma insa ca nu a luat o decizie definitiva in acest caz.

"Cand bugetul maxim va deveni oficial vom analiza aceasta posibilitate. In niciun caz nu vom intra in Formula 1 fara un buget maxim. Echipele de Formula 1 aloca sute de milioane de euro si in niciun caz iSport nu ar putea suporta atat. Dar cand va exista un buget maxim cu siguranta Formula 1 va deveni o posibilitate interesanta", a declarat Jackson pentru GPUpdate.net.

De asemenea, s-a speculat ca Bruno Senna ar putea reveni la echipa pentru care a terminat pe locul 2 in sezonul 2008 din GP2. "Cineva m-a intrebat in weekend daca mi-ar placea sa-l am pe Senna ca pilot. Daca as fi avut o echipa de Formula 1 sigur ca mi-ar fi placut. Dar asa cum am spus, este prea devreme sa vorbim intrarea iSport in Formula 1 anul viitor si cu atat mai putin despre piloti".

iSport concureaza in GP2 din sezonul 2005, castigand campionatul in 2007 cu Timo Glock, actualul pilot al echipei Toyota.

Anul trecut, iSport a terminat sezonul pe pozitia a 2-a prin Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna.

Via | GPUpdate

Taguri: GP2, iSport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru