O noua runda de negocieri intre echipe si FIA incepe luni

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.06.2009
Reprezentatii echipelor din Formula 1 se vor intalni luni cu Max Mosley in incearcarea de a incheia coflictul dintre cele doua parti pe tema regulamentului tehnic.

McLaren, Renault, Toyota, BMW-Sauber si Brawn GP au fost incluse pe lista provizorie a echipelor acceptate pentru sezonul 2010, FIA urmand sa definitiveze inscrierea acestora numai in cazul in care vor renunta la conditiile puse in privinta regulamentului.

La randul lor, Ferrari, Red Bull Racing si Toro Rosso si-au exprimat sustinerea pentru echipele FOTA si au refuzat inscrierea automata in sezonul 2010, marcand astfel un nbou episod in conflictul cu forul mondial. FIA a acordat un ragaz de numai 7 zile pentru incheierea conflictului, iar termenul limita a fost fixat pentru 19 iunie.

In acest context, saptamana care tocmai a inceput se anunta una extrem de tensionata, iar echipele FOTA se vor reuni astazi la Londra pentru a pune la punct ultimele detalii in privinta cererilor lor. Ulterior, FOTA se va intalni cu Max Mosley, presedintele FIA, in incercarea de a gasi o solutie de compromis prin care toate echipele sa continue participarea in sezonul 2010 al Formulei 1.

Potrivit unei surse din cadrul Formulei 1 care a preferat sa ramana anonima, avantajul echipelor este ca au ramas unite in urma conflictului izbucnit cu FIA.

"De data aceasta, diferenta este ca toate marile echipe sunt unite impotriva lui Mosley. Tactica obisnuita de tipul "dezbina si cucereste" nu a functionat", a explicat sursa anonima pentru publicatia britanica The Times.

Via | AutoMoto365

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru