Conflict

Sambata, 25 Iulie 2009 | Formula 1

Williams si Manor, ultima reduta pentru reducerea costurilor

Williams si Manor sunt singurele echipe care nu sunt inca de acord cu masurile propuse de FOTA pentru reducerea costurilor, insa conflictul s-ar putea incheia in acest weekend.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Theissen: "Acordul Concorde va fi semnat in cateva zile"

Mario Theissen este convins ca echipele din Formula 1 vor semna Acordul Concorde in urmatoarele zile pentru a pune capat definitiv conflictului cu FIA.
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Formula 1

Noul Acord Concorde ar putea fi semnat miercuri

Noul Acord Concorde care va guverna Formula 1 in urmatorii ani ar putea fi semnat miercuri de echipe, FIA si Bernie Ecclestone pentru a pune capat conflictului pe tema regulamentului tehnic.
Luni, 13 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA se aliaza cu Ecclestone pentru salvarea Formulei 1

Echipele FOTA intentioneaza sa ajunga la o intelegere in privinta Acordului Concorde cu detinatorul drepturilor comerciale ale competitiei, pentru a forta mana FIA sa semneze documentul.
Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FIA accepta Acordul Concorde propus de FOTA

FIA a anuntat ca este posibil sa accepte semnarea Acordului Concorde in forma in care a fost prezentat de cele opt echipe FOTA.
Joi, 09 Iulie 2009 | F1 TOP

FIA: "Echipele FOTA nu sunt inscrise in sezonul 2010"

FIA a informat cele 8 echipe din cadrul FOTA ca acestea nu sunt inscrise oficial in sezonul 2010, in ciuda anuntului facut de forul mondial pe aceasta tema pe 24 iunie.
Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA a parasit intalnirea cu FIA si noile echipe

Cele 8 echipe FOTA au parasit intalnirea de miercuri cu FIA si cu noile echipe din Formula 1 menita sa aduca o clarificare a regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Luni, 22 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA: "Este prea tarziu pentru un compromis cu FIA"

Sefii echipelor din Formula 1 sustin ca vor continua pregatirile pentru organizarea unei competitii paralele, considerand ca este prea tarziu pentru a ajunge la o intelegere cu FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Duminica, 21 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone propune renuntarea la bugetul maxim!

Bernie Ecclestone sustine ca actualul conflict din Formula 1 poate fi incheiat prin renuntarea la implementarea unui buget maxim concomitent cu garantia constructorilor ca vor participa in Marele Circ cel putin 5 ani.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

FIA da in judecata echipele FOTA

FIA a anuntat ca va actiona in judecata cele 8 echipe care ameninta ca vor organiza o competitie separata. Publicarea listei echipelor participante in sezonul 2010 a fost amanata pana la rezolvarea conflictului.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

Force India analizeaza o posibila retragere din F1

Vijay Mallya a sugerat vineri ca Force India va analiza prezenta in Formula 1 in sezonul 2010 dupa ce constructorii au decis sa organizeze o competitie separata.
Vineri, 19 Iunie 2009 | F1 Short

FOTA, dispusa sa negocieze in continuare cu FIA

Nick Fry, CEO-ul Brawn GP, a dezvaluit ca echipele sunt dispuse sa continue negocierile cu FIA pe tema regulamentului tehnic pentru sezonul urmator, chiar daca FOTA a anuntat ca va organiza o competitie paralela.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

FIA da vina pe echipe pentru haosul din Formula 1

FIA sustine ca unele echipe au dorit in mod expres crearea unei competitii paralele, acuzandu-le astfel de destabilizarea Formulei 1.
Vineri, 19 Iunie 2009 | F1 TOP

SOC: Echipele din Formula 1 organizeaza o competitie separata!

Ferrari, McLaren, Renault, BMW Sauber, Toyota, Brawn GP, Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso au anuntat oficial ca vor organiza o competitie separata de FIA incepand din 2010.
Joi, 18 Iunie 2009 | Formula 1

Toyota si Renault, pregatite sa renunte la Formula 1?

McLaren, BMW-Sauber si Brawn GP vor renunta la conditii pentru participarea in sezonul 2010, in timp ce Toyota si Renault sunt pregatite sa se retraga din Formula 1, potrivit unor speculatii din presa internationala.
Joi, 18 Iunie 2009 | Formula 1

Oferta completa propusa echipelor de catre FIA

Automarket va prezinta lista principalelor puncte din regulamentul tehnic pentru sezonul 2010 pe care FIA o propune echipelor pentru rezolvarea conflictului care ar putea duce la destramarea Formulei 1.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Formula 1

FIA propune echipelor semnarea unui compromis

FIA a acceptat propunerea echipelor in privinta monitorizarii costurilor si sugereaza ca este dispusa sa ajunga la un compromis, insa termenul limita pentru 19 iunie ramane in vigoare.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Formula 1

Echipele incearca solutia finala pentru un compromis!

Echipele din Formula 1 propun ca o companie independenta de audit sa gestioneze cheltuielile si sa transmita rezultatele forului mondial, intr-o ultima incercare de a rezolva actualul conflict cu FIA.
Marti, 16 Iunie 2009 | Formula 1

FIA nu accepta ca echipele sa detina controlul Formulei 1

FIA a anuntat oficial ca nu este de acord ca echipele din Formula 1 sa controleze regulamentul competitiei si distributia veniturilor din drepturile comerciale.
Marti, 16 Iunie 2009 | Formula 1

FIA: Bugetul maxim nu va fi modificat pentru 2010!

FIA a anuntat marti ca bugetul maxim de 40 de milioane de lire sterline va ramane in vigoare pentru sezonul viitor, intrucat propunerile FOTA pe tema reducerii costurilor nu sunt eficiente.

Tag-uri similare

Renault, Toyota, Williams, regulament, Force India, FIA, Schumacher, Brawn GP, Brawn, Ecclestone
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru