Conflict

Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

Brawn, convins ca echipele vor ramane in F1

Ross Brawn este sigur ca echipele din cadrul FOTA vor ajunge la o intelegere cu FIA si vor concura in sezonul 2010 al Formulei 1, afirmand ca nu este adeptul unei competitii paralele.
Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

FIA sustine ca a ajuns initial la o intelegere cu FOTA!

FIA sustine ca a ajuns saptamana trecuta la o intelegere cu Ferrari, Toyota, Red Bull si Brawn GP in privinta regulamentului tehnic pentru 2010 si se declara "uluita" ca echipele neaga acest lucru.
Luni, 15 Iunie 2009 | Formula 1

O noua runda de negocieri intre echipe si FIA incepe luni

Reprezentatii echipelor din Formula 1 se vor intalni luni cu Max Mosley in incearcarea de a incheia coflictul dintre cele doua parti pe tema regulamentului tehnic.
Vineri, 12 Iunie 2009 | Formula 1

Constructorii europeni sprijina echipele din Formula 1

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile a anuntat oficial ca sprijina initiativa echipelor din Formula 1 in privinta schimbarii modului in care este guvernata competitia.
Vineri, 12 Iunie 2009 | Formula 1

FOTA solicita stabilitatea regulamentului tehnic

FOTA a solicitat prin vocea vicepresedintelui John Howett stabilitatea regulamentului tehnic pentru ca echipele membre organizatiei sa concureze in sezonul 2010 al Formulei 1.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | Formula 1

Schumacher: "Formula 1 are nevoie de constructori"

Michael Schumacher considera ca Formula 1 are nevoie de constructori si solicita forului mondial sa respecte dorintele acestora.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Formula 1

FIA: "Propunerile FOTA sunt nerealiste"

Max Mosley a catalogat drept nerealiste propunerile FOTA pentru modificarea regulamentului tehnic, fapt ce demonstreaza ca un compromis intre cele doua parti este departe de a fi incheiat.
Sambata, 23 Mai 2009 | F1 Short

Fry: "Conflictul se va rezolva in acest weekend"

Nick Fry sustine ca negocierile dintre echipe si FIA pe tema regulamentului tehnic au inregistrat progrese si crede ca conflictul va fi aplanat pana la finalul weekendului.

Tag-uri similare

Renault, Toyota, Williams, regulament, Force India, FIA, Schumacher, Brawn GP, Brawn, Ecclestone
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru