OFICIAL: BMW-Sauber va deveni Sauber F1 Team în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.06.2010
BMW-Sauber a primit acordul FIA pentru a-şi schimba numele în Sauber F1 Team, însă modificarea va intra în vigoare doar în 2011.

Echipa cu sediul la Hinwil concurează în acest sezon tot sub numele de BMW-Sauber, în ciuda faptului că producătorul german BMW s-a retras din competiţie la sfârşitul anului trecut.

Decizia a fost luată în primul rând pentru a putea primi banii rezervaţi din drepturile TV pentru 2009, însă echipa a înaintat o cerere pentru a-şi putea schimba ulterior numele în Sauber F1 Team.

Aplicaţia a fost acceptată de Federaţia Internaţională de Automoblism la începutul acestei săptămâni, însă numele echipei va fi schimbat în Sauber F1 Team doar după încheierea ultimei etape a sezonului 2010, programată pe circuitul din Abu Dhabi la jumătatea lunii noiembrie.

Astfel, pe parcursul acestui sezon, elveţienii vor continua să concureze sub numele de BMW-Sauber.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    Acum vreo 2 luni ai spus ca Fry a reusit 2 masini foarte bune si ca este un inginer genial, dar de cand ai aflat ca pleca la Ferrari... se pare ca a decazut din ochii tai. Goss a reusit 2 masini capabile sa ia titlul... care titluri? Masina McLaren nu a mai castigat un titlul de acum vre 12 ani :) Noroc cu acuratetea celor spuse de tine, tine-o tot asa :)

    P.S. Vezi ca este o stire despre BMW, articolul despre McLaren este in alta parte :)
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru