Kobayashi: "Obiectivul pentru 2011 este să nu comit greşeli"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 24.11.2010
Kamui Kobayashi susţine că obiectivul său pentru sezonul 2011 este să nu comită greşeli, pentru a putea profita de calităţile monopostului Sauber.

După un început modest de sezon, Kamui Kobayashi a înregistrat progrese semnificative a doua jumătate a sezonului şi a terminat pe locul 12 în clasamentul general cu 32 de puncte.

Japonezul consideră că, în ansamblu, primul său sezon complet în Formula 1 a fost unul pozitiv, în special pentru că Sauber a reuşit să îmbunătăţească permanent monopostul.

"Am avut multe urcuşuri şi coborâşuri, dar în ansamblu am avut un sezon bun. La început ne-am chinuit foarte mult şi au fost vremuri grele. A fost foarte dificil să revenim din această situaţie pe parcursul sezonului, pentru că în zilele noastre nu mai sunt teste. Cu toate acestea, până la sfârşitul sezonului am fost mult mai puternici. Echipa a făcut o treabă grozavă să recupereze şi vreau să le mulţumesc pentru munca depusă", a declarat japonezul în cadrul unui interviu acordat site-ului său oficial.

Pentru sezonul următor, Kobayashi consideră că este vital să nu comită greşeli personale, în speranţa că va beneficia şi de un monopost competitiv.

"Obiectivul personal este să fac zero greşeli. Pentru echipă sper să avem o maşină bună, să fim capabili să ne lupta regulat pentru puncte şi să ne îmbunătăţim poziţia în campionat", a mai precizat el.

Via | Sauber Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru