Sauber obţine un nou contract de sponsorizare

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.12.2010
Sauber F1 Team a semnat un contract de sponsorizare cu Interproteccion, o companie mexicană de asigurări.

Sauber F1 Team va beneficia de aportul financiar al unui nou sponsor începând din sezonul următor, după ce a semnat un contract în acest sens cu grupul mexican Interproteccion.

Logo-ul companiei va fi vizibil atât pe plăcuţele laterale ale aripii spate ale monopostului Sauber, cât şi pe combinezoanele celor doi piloţi. Interproteccion are sediul în Mexic şi este lider pe piaţa asigurărilor în America de Sud, având o experienţă de peste 30 de ani în acest domeniu.

"Interproteccion este prezentă în peste 100 de ţări şi natura internaţională a Formulei 1 oferă un potenţial corespunzător pentru sinergii. Bineînţeles, suntem în mod particular bucuroşi că prin Interproteccion am adăugat a doua companie mexicană ca partener alături de Telmex", a declarat Peter Sauber, şeful echipei Sauber F1 Team.

Compania mexicană de telecomunicaţii Telmex este sponsorul oficial al echipei pentru sezonul 2011, ca parte a aducerii pilotului Sergio Perez la Sauber F1 Team.

De altfel, prezenţa unui pilot mexican la echipă a fost decisivă pentru decizia celor de la Interproteccion de a sponsoriza echipa patronată de Peter Sauber.

Via | Sauber Motorsport

Comentarii (1)

  • Banii astia!
    Ban la ban trage...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru