OFICIAL: Echipele vor lansa noile monoposturi in comun

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.12.2009
Echipele din Formula 1 au stabilit sa lanseze monoposturile pentru sezonul 2010 in cadrul unui eveniment comun ce va fi gazduit la Valencia la finalul lunii ianuarie.

Ideea echipelor din Formula 1 de a programa o lansare comuna a monoposturilor pentru sezonul 2010 a fost in cele din urma aprobata de toti concurentii, potrivit informatiilor dezvaluite de Nick Fry, CEO-ul Mercedes GP.

Britanicul a evitat sa ofere alte amanunte pe acest subiect, insa reprezentatii echipelor se vor intalni joi la Monaco pentru a stabili ultimele detalii. Lansarea comuna a monoposturilor va avea loc la finalul lunii ianuarie la Valencia, cu numai cateva zile inainte de prima sesiune de teste a anului, care se va desfasura pe circuitul din apropierea orasului spaniol.

Echipele au adus in discutie lansarea comuna a monoposturilor cu scopul de a reduce cheltuielile de organizare a cate unui eveniment pentru fiecare echipa in parte. De asemenea, masura a fost luata si pentru ca presa de specialitate sa isi reduca cheltuielile de deplasare generate de cele 13 evenimente diferite.

In cadrul intalnirii de astazi de la Monaco, echipele din Formula 1 vor discuta si despre ultimele reguli propuse pentru regulamentul tehnic si sportiv din 2010.

Via | Autosport

Taguri: lansare, monopost

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru