OFICIAL: John Anderson este noul manager al USF1 Team

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.01.2010
Australianul John Anderson a preluat functia de manager la USF1 Team, urmand sa coordoneze activitatea echipelor din America si Europa.

Singura echipa din Statele Unite ale Americii care va concura in Formula 1 continua pregatirile pentru sezonul de debut. Chiar daca nu a nominalizat inca linia de piloti pentru 2010, americanii au anuntat oficial ca John Anderson (foto, dreapta) este noul manager al echipei.

Australianul va avea misiunea de a coordona activitatile celor doua echipe de ingineri localizate in Charlotte, Carolina de Nord (Statele Unite ale Americii) si Alcaniz (Spania), dupa ce anterior si-a castigat reputatia in diverse competitii de pe continetul nord-american.

"Am venit in SUA pentru cativa ani si nu am plecat niciodata. Este o oportunitate incredibila sa lucrez cu echipa de Formula 1 a Statelor Unite si mai ales cu prietenul meu Ken Anderson (n.r - seful echipei USF1). Sunt aici datorita viziunii lui Anderson asupra USF1, si anume o minte deschisa, flexibila, dornica sa exporeze cele mai bune practici", a declarat John Anderson la investirea in functie.

USF1 va incepe testarea noului monopost in luna februarie pe un circuit localizat in Alabama, Statele Unite ale Americii, fiind singura echipa care a primit persiunea FIA de a efectua un program de evaluare in afara Europei.

Via | USF1

Taguri: Anderson, USF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru